Grosir 12oz Kuning Botol Kaca Bir

Katrangan singkat:

* Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi Cap Mahkota

* PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing mengaruhi kesehatan.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo nggawe goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.Botol kasebut kuat, digawe saka kaca sing luwih kandel lan bisa digunakake maneh.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

Grosir 12oz Kuning Botol Kaca Bir

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 370ML
warna kuning
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Jus, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

Yellow Beer Glass Bottle

DESKRIPSI PRODUK

1. Botol premium: Gawe minuman kanthi sampurna!botol bir kualitas

2. Gampang Brew: Nggawe lan nyimpen omben-omben favorit: bir, anggur, wiski, omben-omben lan alkohol uga banyu rasa, cider, kefir, kombucha, cuka, lenga lan soda krasan.

3. Botol ukuran Quart: Nahan 370ml lan ukurane cedhak karo botol ukuran quart standar industri.Saben botol dhuwuré 22,1 cm

4. Botol kaca kuning: Kaca kuning protèktif njaga isi adoh saka sinar UV sing mbebayani.Botol sing bisa digunakake maneh iki aman kanggo mesin cuci piring, cuci lan ngisi maneh!

DETAIL PRODUK

Yellow Beer Glass Bottle
Yellow Beer Glass Bottle
Yellow Beer Glass Bottle

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan lodhong dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.

FAQ

Q1: Bisa njaluk conto?
Ya, kita bisa menehi conto gratis nanging biaya kurir kudu ana ing akun sampeyan.

Q2.Babagan Layanan Proses Jero
Ya, kita bisa nyedhiyani printing layar, hot stamping, frosting, label, etc.
Minangka kanggo werna printing: Sembarang werna kasedhiya miturut nomer werna Pantone.

Q3: Babagan OEM
Ya, kita bisa mbukak cetakan miturut syarat pelanggan yen perlu.

Q4: Babagan Lead Time
iya,
1) Kanggo produk Simpenan, kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan ing 1-2 dina sawise kita nampa simpenan.
2) Kanggo produk lumahing handing, wektu pangiriman ing 7-15 dina sawise kita nampa simpenan.
3) Kanggo produk sing ora tau diprodhuksi, wektu pangiriman ing 25-30 dina sawise nampa simpenan sampeyan

Q5: Babagan Pangiriman
iya,
1) FOB: Mangga menehi informasi kontak agen forwarder sampeyan.
2) CIF: Biasane kita ngirim kapal kanthi segara utawa udhara, yen sampeyan duwe pesenan cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres.Dadi, mangga avdise kita Panjenengan
port tujuan utawa alamat gudang sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita