BOTOL VODKA

  • 700ml High Quality Clear Flint Spirit Glass Bottle

    700ml Botol Kaca Flint Spirit Clear Kualitas Tinggi

    * Ukuran:700ml, D=74mm, H=320mm, Bobot=850g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Roh Kapenuhan, vodka, liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 375ml clear glass round tall icewine bottle

    375ml kaca bening bunder dhuwur botol es anggur

    * Ukuran:400ml, D=56mm, H=353mm, Bobot=597g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 500ml flint icewine bottle with 18.5mm cork top

    500ml Flint icewine botol karo 18.5mm gabus ndhuwur

    * Ukuran:500ml, D=61mm, H=310mm, Bobot=645g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale 700ml high quality glass vodka bottle

    Grosir 700ml kualitas dhuwur botol vodka kaca

    * Ukuran:700ml, D=80mm, H=319mm, Bobot=550g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Screw

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 1000ml high quality clear glass bottle with flip cap

    1000ml botol kaca bening kualitas dhuwur karo tutup flip

    * Ukuran:960ml, D=84mm, H=303mm, Bobot=550g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi ndhuwur Swing

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL