Jar Panyimpenan

  • 13 oz 400 ml wide mouth glass mason jar

    13 oz 400 ml ambane tutuk kaca mason jar

    * Ukuran:400ml, D=80mm H=128mm Bobot=246g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 13 oz clear glass regular mouth smooth edge mason jar

    13 oz kaca bening biasa tutuk mason pinggiran Gamelan jar

    * Ukuran:400ml, D=86mm H=117mm Bobot=256g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Mason Jar 6 oz 200 ml regular mouth with silver metal seal cap.

    Mason Jar 6 oz 200 ml tutuk biasa karo tutup segel logam perak.

    * Ukuran:200ml, D=66mm H=105mm Bobot=203g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Factory custom glass wide mouth mason jar with lid

    Guci mason mulut kaca khusus pabrik kanthi tutup

    * Ukuran:580ml, D=86mm H=167mm Bobot=405g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Manufacturer Wholesale Food Glass Storage Jar With Bamboo Lid

    Produsen Grosir Food Glass Storage Jar Kanthi Tutup Bambu

    • Bahan: Kaca
    • Sampel: Sampel gratis
    • Tipe Sealing: Tutup Bambu
    • Kustomisasi: Warna, Pencetakan Logo, Ukir ing Tutup, Stiker/Label, Kotak Kemasan, Bentuk Botol
    • OEM/ODM: Nampa
    • Pangiriman: 3-10 Dina (Kanggo produk metu saka saham: 15 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.)
    • MOQ: 1000 pcs
    • Kendi panyimpenan panganan serbaguna lan bisa digunakake ing pawon lan kamar turu.