Produk

  • 8oz Glass Candle Jars With Tinplate Lids Wholesale

    8oz Kaca Lilin Jar karo Tinplate Tutup Grosir

    * Ukuran:250ml, D=71mm, H=88mm, Bobot=203g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup tinplate warna-warni

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    • Custom digawe: Tansah kasedhiya
    • Paket Standar: Karton utawa Pallet, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    • Sampel: SAMPEL GRATIS
  • 135ml Colorful Mason Jar Candle Holders

    135ml Colorful Mason Jar Candleholders

    * Ukuran:135ml, D=71mm, H=51mm, Bobot=120g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup tinplate warna-warni

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    • Custom digawe: Tansah kasedhiya
    • Paket Standar: Karton utawa Pallet, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    • Sampel: SAMPEL GRATIS
  • 120ml 4oz Transparent Prismatic Aromatherapy Diffuser Bottle

    120ml 4oz Botol Diffuser Aromaterapi Prismatik Transparan

    * Ukuran:120ml, D=70mm, H=97mm, Bobot=250g

    * Fitur:Prismatik

    *Kab:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

    Tip: Kaca kasebut rapuh.Gunakake kanthi ati-ati lan lebokake ing papan sing stabil supaya ora retak, dipotong utawa cilaka.

  • 150ml 5oz Empty Crystal Diffuser Bottles

    150ml 5oz Botol Diffuser Kristal Kosong

    * Ukuran:150ml, D=60mm, H=100mm, Bobot=270g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Tutup Gabus

    * PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

     

    • Custom digawe: Tansah kasedhiya
    • Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    • Sampel: SAMPEL GRATIS
  • 100ml Transparent Aromatherapy Glass Bottle Reed Diffuser Bottle

    100ml Botol Kaca Aromaterapi Transparan Reed Diffuser Botol

    * Ukuran:100ml, D=67mm, H=77mm, Bobot=221g

    * Fitur:Wangun Ger

    *Kab:Tutup Gabus

    * PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

    Digunakake kanggo Diy kanggo ngganti diffuser reed, dilengkapi minyak atsiri lan teken reed.Cukup pour lenga penting lan lebokake diffuser reed kanggo nggunakake.

  • 120ml 4oz Essential Oil Diffuser Bottles With Sticks

    120ml 4oz Botol Diffuser Minyak Esensial Kanthi Kelet

    * Ukuran:120ml, D=65mm, H=81mm, Bobot=198g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

    Botol kaca diffuser nduweni tampilan sing kandel, cetha lan apik banget, cocok kanggo diselehake ing macem-macem papan, kayata omah, kantor, toko, lounge, ruang pameran, lsp.

  • 480ml Wholesale Empty Glass Honey Jam Jar

    480ml Grosir Kaca Kosong Madu Jam Jar

    Kaendahan kaca yaiku permukaan sing ora keropos, sing ora nyerep panganan, bakteri, bau utawa pigmen.Jar bening iki sampurna kanggo kefir, wiwitan sourdough, anggur lan bir utawa marinade sauerkraut.

  • 180ML Round Sauce Jam Glass Jar

    Jar Kaca Saus Bulat 180ML

    Kita mriksa saben item sadurunge dikirim lan ngemas kanthi bener kanggo mesthekake yen teka tanpa rusak kanggo mesthekake yen sampeyan ora kuciwa karo pesenan sampeyan.
    Tuku toples kaca iki kanthi yakin ngerti yen kita seneng ngadeg ing mburi botol jeli.Yen sampeyan ora seneng amarga alasan apa wae, kabari kita.Kita njupuk kepemilikan lengkap lan tanggung jawab kanggo kualitas produk kita lan bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet lan efisien.

  • 880ml Glass Round Economy Jam Jar

    880ml Kaca Bunder Ekonomi Jam Jar

    * Ukuran: 880ml, D=92mm H=187mm Bobot=453g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu
    * Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
    * Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
    * Paket: Karton/Pallet/Persyaratan Pelanggan.

  • 360ml Package Mockups Free Glass Jam Jars Mockup

    360ml Paket Mockups Gratis Kaca Jam Jars Mockup

    * Ukuran: 360ml, D=81mm H=101mm Bobot=231g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 240ml, 270ml. Syarat pelanggan.

  • Empty Juicy Bottles Beverages Glass

    Botol Juicy Kosong Wedang Kaca

    Ombenan botol kaca ons sing bisa disesuaikan kanthi tutup huruf ireng kapasitas gedhe

  • 15oz Glass Beverage Bottles Glass Juice Bottles With Straw

    15oz Botol Minuman Kaca Botol Jus Kaca Kanthi Sedotan

    Ukuran: 450ml, D = 76mm (karo tangan 106mm), H = 130mm Bobot = 303g
    · Fitur: Wangun Square
    · Tutup: Tutup Timah
    · Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS