Produk

  • 200ML Flat Juice Glass Bottle Wholesale

    200ML Flat Jus Botol Kaca Grosir

    * Ukuran:200ml, D=77.5mm, H=148mm, Bobot=216g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 250ML Flat Tea Coffee Glass Vodka Bottle

    250ML Flat Teh Kopi Kaca Botol Vodka

    * Ukuran:250ml, D=84mm, H=160mm, Bobot=249g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale Empty Flat Shape Vodka Glass Bottle 50ml

    Grosir Botol Kaca Vodka Bentuk Datar Kosong 50ml

    * Ukuran:50ml, D=52mm, H=106mm, Bobot=95g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 7 oz glass olive oil dispenser graduated bottle

    7 oz kaca dispenser minyak zaitun botol lulus

    * Ukuran:215ml, D=56mm, H=127mm, Bobot=135g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Minyak Zaitun Lengkap, Minyak Goreng

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 500ml kitchen glass oil bottle dispenser with scale

    Dispenser botol minyak kaca 500ml kanthi skala

    * Ukuran:500ml, D=66mm, H=200mm, Bobot=254g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 300ml kitchen multifunctional stainless steel oil bottle

    300ml pawon multifungsi botol minyak stainless steel

    * Ukuran:300ml, D=65mm, H=209mm, Bobot=323g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 300ml home kitchen seasoning glass vinegar bottle

    300ml pawon ngarep bumbu kaca botol cuka

    * Ukuran:300ml, D=65mm, H=209mm, Bobot=323g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 25ml Empty Clear Glass Round Spray Perfume Bottle

    25ml Botol Parfum Semprotan Kaca Bening Kosong

    * Ukuran:25ml, D=46.5mm, H=50mm, Bobot=93g

    * Fitur:Bunder, Bening

    *Kab:Kanthi Tutup Plastik

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan Parfum

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 30ml 1oz Spray Square Clear Perfume Bottle For Sale

    30ml 1oz Spray Square Clear Botol Parfum For Sale

    * Ukuran:30ml, D=47mm, H=59mm, Bobot=80g

    * Fitur:Square, Clear

    *Kab:Kanthi Tutup Akrilik

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan Parfum

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 30ml Vintage Clear Tall Perfume Bottle Wholesale

    30ml Vintage Clear Botol Parfum Dhuwur Grosir

    ukuran:30ml, D=28mm, H=90mm, Bobot=71g

    * Fitur:Dhuwur, cetha

    *Kab:Kanthi Tutup Aluminium

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan Parfum

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 50ml Black Square Perfume Spray Bottle For Sale

    50ml Black Square Parfum Spray Botol For Sale

    * Ukuran:50ml, D=52.5mm, H=74mm, Bobot=124g

    * Fitur:Bentuk Squre Warna Ireng

    *Kab:Kanthi Tutup Akrilik

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan Parfum

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 25ml Clear Tiny Designer Unique Round Flat Spray Perfume bottle Wholesale

    25ml Clear Tiny Designer Unik Round Flat Spray Parfum botol Grosir

    * Ukuran:25ml, D=57.5mm, H=63.5mm, Bobot=75g

    * Fitur:Wangun Datar Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Akrilik

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan Parfum

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL