Produk

  • 1000ml high quality clear glass bottle with flip cap

    1000ml botol kaca bening kualitas dhuwur karo tutup flip

    * Ukuran:960ml, D=84mm, H=303mm, Bobot=550g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi ndhuwur Swing

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Uniquely shaped glass wine bottle 740ml with cork cap

    Botol anggur kaca kanthi bentuk unik 740ml kanthi tutup gabus

    * Ukuran:740ml, D=90mm, H=242mm, Bobot=673g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 150ml Swivel Lid Clear Glass Seasoning Jar Sealed Grinding Bottle

    150ml Tutup Putar Kaca Bening Bumbu Jar Disegel Grinding Botol

    * Ukuran:150ml, D=66mm, H=88mm, Bobot=120g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Shaker

    * PENGGUNAAN:Diisi karo macem-macem bumbu

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 220ml glass transparent spice bottle kitchen spice jar with spoon

    220ml kaca transparan botol rempah-rempah pawon rempah-rempah jar karo sendok

    * Ukuran:220ml, D=66mm, H=105mm, Bobot=154g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Sendok Plastik

    * PENGGUNAAN:Diisi karo macem-macem bumbu

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 240ml 8oz spice jar glass spice bottle container with spoon

    240ml 8oz rempah-rempah jar kaca wadhah botol rempah-rempah karo sendok

    * Ukuran:240ml, D=84mm, H=68mm, Bobot=152g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Sendok Plastik

    * PENGGUNAAN:Diisi karo macem-macem bumbu

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 240ml 8oz Kitchen Glass Spice Jar with Spoon Lid

    240ml 8oz Kitchen Kaca Spice Jar karo tutup Sendok

    * Ukuran:240ml, D=84mm, H=68mm, Bobot=152g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Sendok Plastik

    * PENGGUNAAN:Diisi karo macem-macem bumbu

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 500ml Auto Flip Olive OIL Dispenser Bottle

    500ml Botol Dispenser Minyak Zaitun Otomatis Flip

    * Ukuran:500ml, D=72mm, H=162mm, Bobot=237g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Handle Plastik

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 150ml kitchen seasoning cooking wine glass bottle scale

    150ml bumbu dapur masak timbangan botol kaca anggur

    * Ukuran:150ml, D=65mm, H=88mm, Bobot=120g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Ora Netes Spout Dust Cover

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 500ml rice wine glass bottles

    500ml botol kaca anggur beras

    * Ukuran:500ml, D=56mm, H=266mm, Bobot=260g

    * Fitur:Wangun Square

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • Wholesale round 500ml juice soda drink fruit wine glass bottle

    Grosir babak 500ml jus soda ngombe woh botol anggur kaca

    * Ukuran:500ml, D=81mm, H=268mm, Bobot=535g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 11OZ kitchen condiment vinegar glass scale sub-bottling

    11OZ dapur bumbu cuka kaca sub-botol

    * Ukuran:325ml, D=61mm, H=162mm, Bobot=184g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Stainless Steel Pourer Spout

    * PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

    Custom digawe: Tansah kasedhiya

    Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    Wektu pangiriman: 25 dina kerja

    Sampel: SAMPEL GRATIS

  • Wholesale 8oz Flat Round Glass Wine Bottle

    Grosir 8oz Flat Round Kaca Botol Anggur

    * Ukuran:240ml, D=125mm, H=146mm, Bobot=424g

    * Fitur:Wangun Datar Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL