Produk

  • Bule Glass beverage bottle

    Botol wedang Kaca Bule

    Perawatan lumahing: lapisan werna, printing logo, engraving, etc. Substrat: Kaca Tipe Sealing: tutup logam Panggonan Asal: Jiangsu, China Jeneng produk: Botol Juicy Kaca Gunakake: susu, ombenan Werna: werna adat Kapasitas: 250ml Wangun: logo bunder : Logo khusus Karton kemasan Jumlah pesenan minimal: 1000 lembar Layanan: Layanan online 24 jam Kustomisasi: Miturut pelanggan

  • Green Glass beverage bottle

    Botol wedang Green Glass

    Fitur
    Kantong lengan pelindung nilon gratis kanthi loop tarik saben botol
    struktur kaca murni
    Ora BPA, timbal, bahan kimia utawa racun
    Tutup sealing stainless steel kanthi cincin
    Tansah ombenan seger tanpa ngganti rasa
    Sampurna portabel kanggo tas gym, kothak nedha awan
    tutuk sudhut kanggo gampang reresik lan pouring
    Smoothie lan jus tutup lan botol sing apik

  • Round Transparent Beverage Juice Glass Bottle

    Botol Kaca Jus Minuman Transparan

    Teks produk:

    * Ukuran: 450ml, D=60mm H=221mm Bobot=250g
    * Fitur: Dhuwur & Thin Shape
    * CAP: Tutup Plastik
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 300ML Beverage Glass Bottle With Aluminum Cap

    Botol Kaca Minuman 300ML Kanthi Tutup Aluminium

    Stylish, katon klasik
    Jus sing mentas diperes bakal katon apik ing botol sing elegan lan kedap udara ing meja makan lan ing kulkas.Desain slim menehi botol ramping, katon klasik ora ketompo ngendi lan carane nggunakake.

  • 300ml Clear Glass Soda Bottles With Caps

    300ml Botol Soda Kaca Bening Kanthi Tutup

    * Ukuran: 300ml, D=66mm H=133mm Bobot=205g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae

  • Mason Jar 6 oz 200 ml regular mouth with silver metal seal cap.

    Mason Jar 6 oz 200 ml tutuk biasa karo tutup segel logam perak.

    * Ukuran:200ml, D=66mm H=105mm Bobot=203g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Factory custom glass wide mouth mason jar with lid

    Guci mason mulut kaca khusus pabrik kanthi tutup

    * Ukuran:580ml, D=86mm H=167mm Bobot=405g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Timah

    * PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Manufacturer Wholesale Food Glass Storage Jar With Bamboo Lid

    Produsen Grosir Food Glass Storage Jar Kanthi Tutup Bambu

    • Bahan: Kaca
    • Sampel: Sampel gratis
    • Tipe Sealing: Tutup Bambu
    • Kustomisasi: Warna, Pencetakan Logo, Ukir ing Tutup, Stiker/Label, Kotak Kemasan, Bentuk Botol
    • OEM/ODM: Nampa
    • Pangiriman: 3-10 Dina (Kanggo produk metu saka saham: 15 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.)
    • MOQ: 1000 pcs
    • Kendi panyimpenan panganan serbaguna lan bisa digunakake ing pawon lan kamar turu.
  • 200ml clear empty glass bottle with aluminium screw cap

    200ml botol kaca kosong bening karo tutup meneng aluminium

    * Ukuran:230ml, D=60mm, H=138mm, Bobot=185g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wiski sing kebak, Anggur woh, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 200ml Unique Diamond Whiskey Bottle with Cork Lid

    200ml Botol Wiski Berlian Unik kanthi Tutup Gabus

    * Ukuran:200ml, D=70mm, H=108mm, Bobot=285g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wiski Kepenuhan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 500ml flint icewine bottle with 18.5mm cork top

    500ml Flint icewine botol karo 18.5mm gabus ndhuwur

    * Ukuran:500ml, D=61mm, H=310mm, Bobot=645g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale 700ml high quality glass vodka bottle

    Grosir 700ml kualitas dhuwur botol vodka kaca

    * Ukuran:700ml, D=80mm, H=319mm, Bobot=550g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Screw

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL