OEM 100ml botol anggur kaca warata cetha karo tutup logam

Katrangan singkat:

* Ukuran:100ml, D=65.5mm, H=123.5mm, Bobot=160g

* Fitur:Wangun Datar Persegi

*Kab:Kanthi Screw Cap

* PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing mengaruhi kesehatan.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha kurang kamungkinan kanggo nggawe goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.Bisa digunakake maneh kanggo wektu sing suwe.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

OEM 100ml botol anggur kaca warata cetha karo tutup logam

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 100ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Ombenan, Jus, Bir

 

glass wine bottle

DESKRIPSI PRODUK

1. Kualitas Tinggi: Botol anggur kosong sing cetha digawe saka kaca bahan pangan kualitas dhuwur, kandel lan bisa digunakake maneh, kuwat lan tahan lama.Awet, gampang digunakake, lan bisa tahan tekanan dhuwur, becik kanggo fermentasi lan nggawe bir.

2. Wide sawetara saka nggunakake: gendul kaca anggur ora mung cocok banget kanggo Penyetor anggur kayata anggur abang, anggur putih, mawar anggur, anggur sparkling, etc., nanging uga cocok banget kanggo nyimpen omben-omben liyane, kayata Sampanye, bir, kombucha sing digawe ing omah, banyu kefir, anggur lemon, banyu soda, jus krasan, es teh, lsp.

3. Disegel: Botol anggur warata kita dirancang ing gaya Bordeaux, kanthi dhasar sing rata lan rampung, bocor-bukti, kedap udara lan elegan, sampurna kanggo winemaking, panyimpenan lan dekorasi.Lagi gampang kanggo nggunakake, karo tutup aluminium sing pindho minangka ngombe.

4. macem-macem aplikasi: Botol bir sing cetha klasik iki cocog kanggo omah, kebon, bar, restoran, pesta, ulang tahun, ulang taun lan preian.Desain sing praktis lan apik banget uga nggawe dekorasi dhuwur lan hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan stoples kita dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.

FAQ

Q1: Bisa njaluk conto?
Ya, kita bisa menehi conto gratis nanging biaya kurir kudu ana ing akun sampeyan.

Q2.Babagan Layanan Proses Jero
Ya, kita bisa nyedhiyakake sablon, hot stamping, frosting, label, lsp.
Minangka kanggo werna printing: Sembarang werna kasedhiya miturut nomer werna Pantone.

Q3: Babagan OEM
Ya, kita bisa mbukak cetakan miturut syarat pelanggan yen perlu.

Q4: Babagan Lead Time
iya,
1) Kanggo produk Simpenan, kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan ing 1-2 dina sawise kita nampa simpenan.
2) Kanggo produk lumahing handing, wektu pangiriman ing 7-15 dina sawise kita nampa simpenan.
3) Kanggo produk sing ora tau diprodhuksi, wektu pangiriman ing 25-30 dina sawise nampa simpenan sampeyan

Q5: Babagan Pangiriman
iya,
1) FOB: Mangga menehi informasi kontak agen forwarder sampeyan.
2) CIF: Biasane kita ngirim kapal kanthi segara utawa udhara, yen sampeyan duwe pesenan cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres.Dadi, mangga avdise kita Panjenengan
port tujuan utawa alamat gudang sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita