Kepiye cara ngemas macem-macem bentuk botol anggur kaca?

Digunakake kanggo kemasan botol anggur, kita nyebut kemasan botol anggur.Ana botol vodka, botol wiski, botol anggur buah, botol liqueur, botol Gin, botol XO, botol Jacky, lan liya-liyane.Kemasan botol dhasar adhedhasar kaca, khas kanggo botol XO.
Ana sawetara masalah karo kemasan botol saiki.Kaping pisanan, homogenisasi kemasan botol serius, ing dasare bentuk botol meh angel dibedakake.Kapindho, kemasan botol iku sejatine tiruan, kurang inovasi lan kreatifitas.Katelu, kemasan botol anggur abot, Siji sisih nyebabake sampah bahan sing ora perlu, ing tangan liyane, ora trep kanggo digawa.

Dadi, apa tren pangembangan pasar kemasan botol?
Kaping pisanan, kemasan botol manca ing mangsa ngarep bakal menehi perhatian marang desain, tiruan saiki bakal gampang.Kapindho, desain kemasan botol sing beda-beda uga bakal digatekake.Kapindho, amarga panjaluk proteksi lingkungan saka bahan, botol anggur cenderung entheng lan tipis.Katelu, panuku anggur bakal luwih enom, mula kemasan botol anggur uga bakal luwih enom ing mangsa ngarep.
Botol kaca bisa digunakake kanggo kemasan macem-macem anggur putih, anggur kuning lan anggur diarani botol anggur.Kemasan botol sing diringkes ana luwih saka telu.Kaping pisanan, bahan kemasan botol, kaca, keramik, plastik

lan liya-liyane.Kapindho, gaya kemasan botol, permukaan botol bisa beku, nyetak sutra utawa nganggo warna liyane kaya sing dirancang.Maneh, asal kemasan botol anggur, asal kemasan botol anggur Xuzhou, Yuncheng, Jingdezhen, Longchang lan liya-liyane.

factory

Dadi, apa bedane antarane kemasan botol?
Salah sijine yaiku Xuzhou, Provinsi Jiangsu.Utamane mrodhuksi botol kaca panyimpenan anggur lan panganan, uga botol lan kaleng kaendahan urip liyane, kayata macem-macem botol anggur, botol minuman / kaleng, botol / kaleng panyimpenan, botol / kaleng bumbu, wadhah lilin, botol krim.Uga topi sing cocog, pangolahan jero, kayata frost, cat lan layar sutra,
Kapindho, produsen botol kaca Yuncheng, utamane ngasilake dhuwur-mburi, transfer termal, botol frosted, utamane kanggo produsen omben-omben dhuwur.
Botol keramik Jingdezhen duwe sejarah sing dawa, utamane kemasan anggur sing paling dhuwur, lan regane dhuwur.Kaping papat, kemasan botol keramik sing diprodhuksi dening Sichuan Longchang diwenehake menyang pabrikan ing Sichuan ing kene.

Apa bedane antarane botol anggur kaca lan botlte keramik?
Kaca minangka zat cair sing relatif transparan, mbentuk struktur jaringan sing terus-terusan sajrone leleh, proses pendinginan saka viskositas mboko sithik tambah lan hardening tanpa crystallization saka bahan nonmetallic silikat.Komposisi oksida kimia kaca umum (Na2O · CaO · 6SiO2), komponen utama yaiku silikon dioksida.
1.1Keramik jar digawe saka lempung fusible.
Kaca bisa dipanggang sawise ngecor, frosting, Labeling, etc. Vas tembikar ora apik ing tataran mengko, lan ora bisa ditambahake karo Techniques liyane sawise ngecor.
1.2Ing tampilan produk mabuk, botol kaca utamane nyoroti kajelasan kristal kualitas anggur.Kinerja luwih modern tinimbang tembikar.

Tampilan keramik kudu implisit, utamane nyorot budaya lan pesona.
1.3Ing modeling, tembikar luwih sugih tinimbang kaca, lan gayane luwih saka kaca.
1.4Kaca iku rapuh ing transportasi.
Loro, carane pola ing botol kaca dicithak?

Iku ing layar.
Printing layar iku printing bolongan, iku lan lithography, relief, gravure bebarengan dikenal minangka papat cara printing.Printing bolongan kalebu piring salinan, piring engraving, printing semprotan lan sablon.Ing asas saka printing bolongan iku piring printing (film kertas utawa basa piring liyane kanggo nggawe bolongan liwat tinta), ing printing, liwat jumlah tartamtu saka meksa kanggo nransfer tinta liwat bolongan saka piring kanggo landasan (kertas, keramik, lsp), kanggo mbentuk gambar utawa teks.
Printing liwat extrusion squeegee, supaya tinta liwat gambar lan teks bagéan saka transfer bolong kanggo landasan, tatanan padha karo teks asli.Peralatan printing layar prasaja, gampang dioperasi, percetakan prasaja, nggawe piring lan biaya murah, daya adaptasi sing kuat.Printing layar akeh digunakake ing printing: lukisan lenga werna, poster, kertu bisnis, isine naleni, pratandha komoditas lan printing lan dyeing tekstil.

glass

3. Konsep sing relevan
3.1 Kaca
Kaca minangka bahan non-logam anorganik amorf, sing umume digawe saka macem-macem mineral anorganik (kayata wedhi kuarsa, boraks, asam borat, barit, barium karbonat, watu gamping, feldspar, soda soda, lan liya-liyane) minangka mentah utama. bahan lan jumlah cilik saka bahan baku tambahan.Komponen utama yaiku silikon dioksida lan oksida liyane.Komposisi kimia kaca biasa yaiku Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 utawa Na2O · CaO · 6SiO2, lan liya-liyane, komponen utama yaiku uyah ganda silikat, minangka struktur sing ora duwe aturan baku amorf.Digunakake ing bangunan, digunakake kanggo angin lan cahya, kalebu campuran.Liyane dicampur karo sawetara oksida logam utawa uyah lan nuduhake werna kaca colored, lan liwat cara fisik utawa kimia saka kaca toughened, etc. Sawetara plastik bening (kayata polymethyl methacrylate) kadhangkala disebut minangka kaca sistem tetanèn.
3.2 Bantalan
Tujuwane kendhi gemah iku kanggo nyiram banyu.Guci lempung kanthi cangkeme cilik, ujung runcing, lan kuping kanggo naleni tali.Nalika kendi diisi banyu lan ngambang, dheweke bisa melu tali, nggawa kendhi utawa digawa mulih.Vas keramik dudu wadhah ngombe, nanging uga ana hubungane karo banyu.

Hubungi kita


Wektu kirim: Mei-06-2022