Kaluwihan nggunakake botol kaca kanggo kosmetik dibandhingake karo botol plastik

Botol kaca Produsen botol kaca

Dibandhingake karo nuduhake saka plastik, nuduhake sakabotol kacakemasan ing kothak kemasan produk perawatan kulit manufaktur relatif cilik, ora luwih saka 8%.Nanging, kaca tempered isih nduweni kaluwihan sing ora bisa diganti ing lapangan iki, lan isih dadi bahan mentah kanggo produk perawatan kulit dhuwur ing wektu sing cendhak.Alasan kanggo kahanan iki yaiku:

product

1,warna kemasan botol kaca luwih apik tinimbang botol plastik.Bangsawan lan keanggunan kalebu gaya botol kaca.Bisa digawe saka gauze utawa kanthi transparan.Kajaba iku, rasa jaman botol kaca bisa ningkatake kapercayan konsumen lan ningkatake tingkat produk perawatan kulit.Iki minangka produk kemasan plastik.Produk ora bisa dijamin.Saiki, umume kemasan Eau de Toilette isih nggunakake botol kaca.Contone, eau de toilette wanita saka BVLGARI, Spanyol, skema desain kemasane tundhuk karo tradisi kemewahan, nuduhake garis sing prasaja karo botol kaca frosted sing streamlined, lan awak botol iku ijo zamrud alus, ngirim seger, elegan lan pribadine Friendly elegan.

2,sealing kemasan botol kaca apik banget.Kanggo sawetara produk perawatan kulit kanthi fungsi pemutihan kulit lan unsur nutrisi, ngemot akeh unsur tilak kaya industri panganan, nanging gampang dioksidasi.Iki mbutuhake kemasane duwe kedap udara sing efektif kanggo ngalangi efek CO2 ing produk perawatan kulit kasebut.gawe piala.Kajaba iku, Eau de Toilette karo senyawa organik molah malih uga nduweni syarat dhuwur kanggo alangan dhuwur saka packaging.Sing dhuwur

penghalang botol kaca mesthi luwih efektif tinimbang botol plastik kanggo njaga isine.Mulane, sawetara produk perawatan kulit sing njupuk rute dhuwur-mburi.

Kepiye carane nyegah bledosan botol madu?

Ayo ngerti sebabe botol madu njeblug.Kanggo madu alami, apa sing disimpen ing botol kaca utawa botol plastik, perlu kanggo menehi perhatian marang bledosan dhewe.Fermentasi madu bakal ngasilake akeh busa lan ngeculake akeh gas.Yen ana akeh gas ing botol sing ngemot madu, lan tekanane dhuwur banget kanggo botol kasebut, bledosan bakal kedadeyan.Alesan kanggo fermentasi madu amarga madu ora cukup diwasa.Amarga iklim, akeh madu sing ora bisa diwasa kanthi alami kanthi usaha tawon.Kajaba iku, sawetara beekeepers bakal nyepetake siklus koleksi madu.bakal ngluwihi standar.Suhu dhuwur ing mangsa panas bakal nyepetake fermentasi ragi, sing bakal ngasilake akeh gas lan nambah tekanan ing botol.Nalika kapasitas maksimal botol ngluwihi, fenomena bledosan diri bakal kedadeyan.

Dadi carane nyegah?

Sing pertama yaiku tuku madu sing wis disterilisasi.Madu diwasa kurang banyu lan kurang ragi sawise sterilisasi, sing ngrampungake masalah saka njero.Umume madu sing didol ing supermarket yaiku madu olahan iki, dudu madu alami, mula ora ana bledosan botol madu ing supermarket.Kapindho yaiku kanggo menehi perhatian marang lingkungan panyimpenan lan suhu botol madu.Yen musim panas, simpen madu ing papan sing peteng utawa ing kulkas.Suhu luwih murah, fermentasi ragi lan reproduksi bakal alon banget, yaiku kanggo ngatasi masalah saka njaba.Katelu yaiku nggunakake botol madu sing berkualitas.Sawetara botol dhewe duwe kualitas sing ora cocog.Sanajan katon kandel, madu bisa gampang bledosan nalika abuh.

3-3

Mulane, sawise mangerteni alasan bledosan botol madu, cukup kanggo menehi perhatian lan nyegah saka aspek kasebut ing ndhuwur.Madu dhewe nduweni efek antibakteri lan bakterisida sing kuat lan migunani kanggo awak manungsa, mula isih bisa diombe kanthi bener.


Wektu kirim: Mei-06-2022