Botol Minuman

  • 500ml hot sale frosted round fruit wine glass wine bottle with cork

    500ml hot sale frosted babak woh anggur kaca botol anggur karo Cork

    * Ukuran:500ml, D=86mm, H=156mm, Bobot=575g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Dadi kebak vodka, liqueur, anggur woh

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • China 700ml high quality whisky vodka glass bottle

    China 700ml kualitas dhuwur wiski vodka botol kaca

    * Ukuran:700ml, D=92mm, H=208mm, Bobot=680g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wiski, vodka, liqueur, anggur woh

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 700ML Unique Shape Whiskey Glass Bottle

    700ML Botol Kaca Wiski Bentuk Unik

    * Ukuran:700ml, D=172mm, H=226mm, Bobot=960g

    * Fitur:Wangun Hennessy

    *Kab:Kanthi Tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 700ml High Quality Clear Flint Spirit Glass Bottle

    700ml Botol Kaca Flint Spirit Clear Kualitas Tinggi

    * Ukuran:700ml, D=74mm, H=320mm, Bobot=850g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Roh Kapenuhan, vodka, liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 375ml clear glass round tall icewine bottle

    375ml kaca bening bunder dhuwur botol es anggur

    * Ukuran:400ml, D=56mm, H=353mm, Bobot=597g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 500ml round liqueur fruit wine frosted ice wine bottle

    500ml babak liqueur woh anggur frosted es botol anggur

    * Ukuran:500ml, D=81mm, H=268mm, Bobot=535g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 12 oz orange glass round beer bottle

    12 oz oranye kaca botol bir babak

    * Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Cap Mahkota

    * PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale 12oz Yellow Beer Glass Bottle

    Grosir 12oz Kuning Botol Kaca Bir

    * Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Cap Mahkota

    * PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • OEM 100ml clear flat glass wine bottle with metal cap

    OEM 100ml botol anggur kaca warata cetha karo tutup logam

    * Ukuran:100ml, D=65.5mm, H=123.5mm, Bobot=160g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Clear 330ml Wine Whisky Liquor Beverage Flat Glass Bottle

    330ml Anggur Wiski Omben-omben Omben-omben Botol Kaca Datar

    * Ukuran:330ml, D=89.5mm, H=170mm, Bobot=255g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 200ml clear empty glass bottle with aluminium screw cap

    200ml botol kaca kosong bening karo tutup meneng aluminium

    * Ukuran:230ml, D=60mm, H=138mm, Bobot=185g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wiski sing kebak, Anggur woh, liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 200ml Unique Diamond Whiskey Bottle with Cork Lid

    200ml Botol Wiski Berlian Unik kanthi Tutup Gabus

    * Ukuran:200ml, D=70mm, H=108mm, Bobot=285g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wiski Kepenuhan

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2