JAM JAR

  • 140ml JAM JAR with Black Lids

    140ml JAM JAR karo tutup ireng

    * Ukuran: 140ml, D=68mm H=65mm Bobot=118g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 480ml Wholesale Empty Glass Honey Jam Jar

    480ml Grosir Kaca Kosong Madu Jam Jar

    Kaendahan kaca yaiku permukaan sing ora keropos, sing ora nyerep panganan, bakteri, bau utawa pigmen.Jar bening iki sampurna kanggo kefir, wiwitan sourdough, anggur lan bir utawa marinade sauerkraut.

  • 180ML Round Sauce Jam Glass Jar

    Jar Kaca Saus Bulat 180ML

    Kita mriksa saben item sadurunge dikirim lan ngemas kanthi bener kanggo mesthekake yen teka tanpa rusak kanggo mesthekake yen sampeyan ora kuciwa karo pesenan sampeyan.
    Tuku toples kaca iki kanthi yakin ngerti yen kita seneng ngadeg ing mburi botol jeli.Yen sampeyan ora seneng amarga alasan apa wae, kabari kita.Kita njupuk kepemilikan lengkap lan tanggung jawab kanggo kualitas produk kita lan bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet lan efisien.

  • 880ml Glass Round Economy Jam Jar

    880ml Kaca Bunder Ekonomi Jam Jar

    * Ukuran: 880ml, D=92mm H=187mm Bobot=453g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu
    * Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
    * Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
    * Paket: Karton/Pallet/Persyaratan Pelanggan.

  • 360ml Package Mockups Free Glass Jam Jars Mockup

    360ml Paket Mockups Gratis Kaca Jam Jars Mockup

    * Ukuran: 360ml, D=81mm H=101mm Bobot=231g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 240ml, 270ml. Syarat pelanggan.