KACA LILIN jar

  • 200ml Embossed clear hollow candle jar

    200ml Embossed jar lilin kothong bening

    * Ukuran:200ml, D=74mm, H=80mm, Bobot=197g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Tanpa tutup

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    Ukuran Saenipun kanggo Soft, Unified Glow

  • 130ml Small Amber Glass Mason Candle Jars

    130ml Jars Lilin Mason Kaca Amber Cilik

    * Ukuran:130ml, D=62mm, H=64mm, Bobot=117g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup aluminium perak

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

  • Wholesale Home Scented Aromatherapy Empty Candles Glass Jars For Candle Making

    Grosir Omah Aromaterapi Kosong Lilin Kaca Jars Kanggo Lilin Nggawe

    * Ukuran:270ml, D=73mm, H=87mm, Bobot=190g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup aluminium siver

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    Sampeyan bakal entuk wadhah lilin kaca embossed kanthi tutup timah, saben unit minangka proteksi anti pecah, yen sampeyan isih entuk jar cacat, tulung kabari!

  • Wholesale Home Scented Aromatherapy Empty Candles Glass Jars

    Grosir Ngarep Scented Aromaterapi Kosong Lilin Kaca Jar

    • ★Tutup Kedap Udara - Tutup dilapisi nganggo lembaran busa tipis kanggo njamin segel kedap udara.Aja kuwatir yen bocor nalika lelungan karo dheweke
    • ★Maneka warna - Tumindak minangka kendi mason cilik / mini utawa botol sampel.Sampeyan bisa nyimpen padhet, cair utawa bubuk, kayata rempah-rempah, uyah, lotion, lilin, ointments lan liya-liyane.
  • Friendly Luxury Candle Holder Glass Empty Candle Jars

    Friendly Luxury Candle Holder Kaca Botol Lilin Kosong

    * Ukuran:250ml, D=71mm, H=88mm, Bobot=203g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup tinplate warna-warni

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

  • 220ml Elegant Empty Frosted Glass Candle Jars With Bamboo Lids

    220ml Botol Lilin Kaca Frosted Kosong Elegan Kanthi Tutup Bambu

    * Ukuran:200ml, D=74mm, H=80mm, Bobot=197g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Tanpa tutup

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    We njupuk care saka saben rinci supaya lodhong kaca karo tutup kanggo lilin bakal tekan sampeyan ing kondisi murni, minangka dimaksudaké.

  • Wholesale High Quality Glass Empty Candle Jars Small Lovely Candle Cups

    Grosir High Quality Kaca Lilin Kosong Jar Cangkir Lilin Apik Apik

    1. TRULY AIRTIGHT - Kaca borosilikat dhuwur sing dicelupake kanthi tangan, tutup gabus sing diangkat kanthi gasket penyegel silikon sing kedap udara ndawakake kesegaran isi.

    2.ATUR PANTRY GAMPANG - Ukuran Slim njupuk papan minimal ing meja utawa rak.Kaca bening ngidini sampeyan ndeleng apa sing ana ing saben jar, nggawe identifikasi isi kanthi gampang.

  • Wholesale Glass Mason Jar Candle Holders

    Grosir Kaca Mason Jar Lilin

    Thanks kanggo bangunan sing kuat saka wadhah lilin iki, sampeyan bisa nggarap kit nggawe lilin lan pasokan nggawe lilin kanggo ngisi wadhah lilin iki nganggo lilin favorit.Uga dianggo karo lampu teh sing kurang nyala, lilin listrik, lan lilin mini cilik sing bisa pas ing set wadhah lilin cangkir kaca mini iki.Digawe nggunakake kaca kualitas paling dhuwur kanggo ora mung nambah tampilan nanging uga kanggo nyegah saka overheating utawa retak.Uga digunakake kanggo nyampur macem-macem ukuran kanggo centerpieces sing bakal nambah tutul sampurna kanggo pesta nedha bengi sabanjuré.

  • 8oz Glass Candle Jars With Tinplate Lids Wholesale

    8oz Kaca Lilin Jar karo Tinplate Tutup Grosir

    * Ukuran:250ml, D=71mm, H=88mm, Bobot=203g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup tinplate warna-warni

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    • Custom digawe: Tansah kasedhiya
    • Paket Standar: Karton utawa Pallet, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    • Sampel: SAMPEL GRATIS
  • 135ml Colorful Mason Jar Candle Holders

    135ml Colorful Mason Jar Candleholders

    * Ukuran:135ml, D=71mm, H=51mm, Bobot=120g

    * Fitur:Sisih lurus, cangkeme amba, gampang diisi lan diisi maneh.

    *Kab:Kanthi tutup tinplate warna-warni

    * PENGGUNAAN:Panyimpenan lilin utawa bahan aromaterapi

    • Custom digawe: Tansah kasedhiya
    • Paket Standar: Karton utawa Pallet, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    • Sampel: SAMPEL GRATIS