BOTOL ANGGUR Woh-wohan

  • 500ml round liqueur fruit wine frosted ice wine bottle

    500ml babak liqueur woh anggur frosted es botol anggur

    * Ukuran:500ml, D=81mm, H=268mm, Bobot=535g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 12 oz orange glass round beer bottle

    12 oz oranye kaca botol bir babak

    * Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Cap Mahkota

    * PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale 12oz Yellow Beer Glass Bottle

    Grosir 12oz Kuning Botol Kaca Bir

    * Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Cap Mahkota

    * PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Uniquely shaped glass wine bottle 740ml with cork cap

    Botol anggur kaca kanthi bentuk unik 740ml kanthi tutup gabus

    * Ukuran:740ml, D=90mm, H=242mm, Bobot=673g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale round 500ml juice soda drink fruit wine glass bottle

    Grosir babak 500ml jus soda ngombe woh botol anggur kaca

    * Ukuran:500ml, D=81mm, H=268mm, Bobot=535g

    * Fitur:Wujud Bunder

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL