Panganan & Wedang Jar

  • 100ML high quality pudding jar with Plastic Lid

    100ML toples puding kualitas dhuwur karo tutup plastik

    * Ukuran:120ml, D=50mm H=95mm Bobot=120g

    * Fitur:Wangun Square

    * KAB:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt

  • 4oz Round Nostalgic Milk Pudding Jar

    4oz Round Nostalgia Susu Pudding Jar

    * Ukuran:120ml, D=50mm H=95mm Bobot=120g

    * Fitur:Wangun Square

    * KAB:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt

  • 5oz 150ml Fat Round Shape Clear Glass Pudding Honey Jar

    5oz 150ml Lemak Round Shape Clear Kaca Pudding Madu Jar

    * Ukuran:150ml, D=65mm H=80mm Bobot=103g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt

    *Kaca sing bisa digunakake maneh: Ora ana racun, aman banget, Tutup: tutup PET sing transparan kanggo dideleng lan dipriksa, bebas timbal, bahan pangan sing aman, nyukupi kabutuhan gaya urip saben dinane.

  • 6 Oz Clear Yogurt Jars Glass Pudding Jars

    6 Oz Yogurt Jars Clear Kaca Puding Jar

    * Ukuran:180ml, D=65mm H=94mm Bobot=120g

    * Fitur:Wujud Bunder

    * KAB:Tutup Plastik Kab

    * PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt

  • 140ml JAM JAR with Black Lids

    140ml JAM JAR karo tutup ireng

    * Ukuran: 140ml, D=68mm H=65mm Bobot=118g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS

  • Bule Glass beverage bottle

    Botol wedang Kaca Bule

    Perawatan lumahing: lapisan werna, printing logo, engraving, etc. Substrat: Kaca Tipe Sealing: tutup logam Panggonan Asal: Jiangsu, China Jeneng produk: Botol Juicy Kaca Gunakake: susu, ombenan Werna: werna adat Kapasitas: 250ml Wangun: Logo bunder : Logo khusus Karton kemasan Jumlah pesenan minimal: 1000 lembar Layanan: Layanan online 24 jam Kustomisasi: Miturut pelanggan

  • Green Glass beverage bottle

    Botol wedang Green Glass

    Fitur
    Kantong lengan pelindung nilon gratis kanthi loop tarik saben botol
    struktur kaca murni
    Ora BPA, timbal, bahan kimia utawa racun
    Tutup sealing stainless steel kanthi cincin
    Tansah ombenan seger tanpa ngganti rasa
    Sampurna portabel kanggo tas gym, kothak nedha awan
    tutuk sudhut kanggo gampang reresik lan pouring
    Smoothie lan jus tutup lan botol sing apik

  • Round Transparent Beverage Juice Glass Bottle

    Botol Kaca Jus Minuman Transparan

    Teks produk:

    * Ukuran: 450ml, D=60mm H=221mm Bobot=250g
    * Fitur: Dhuwur & Thin Shape
    * CAP: Tutup Plastik
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 300ML Beverage Glass Bottle With Aluminum Cap

    Botol Kaca Minuman 300ML Kanthi Tutup Aluminium

    Stylish, katon klasik
    Jus sing mentas diperes bakal katon apik ing botol sing elegan lan kedap udara ing meja makan lan ing kulkas.Desain slim menehi botol ramping, katon klasik ora ketompo ngendi lan carane nggunakake.

  • 300ml Clear Glass Soda Bottles With Caps

    300ml Botol Soda Kaca Bening Kanthi Tutup

    * Ukuran: 300ml, D=66mm H=133mm Bobot=205g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae

  • 480ml Wholesale Empty Glass Honey Jam Jar

    480ml Grosir Kaca Kosong Madu Jam Jar

    Kaendahan kaca yaiku permukaan sing ora keropos, sing ora nyerep panganan, bakteri, bau utawa pigmen.Jar bening iki sampurna kanggo kefir, wiwitan sourdough, anggur lan bir utawa marinade sauerkraut.

  • 180ML Round Sauce Jam Glass Jar

    Jar Kaca 180ML Saus Bulat

    Kita mriksa saben item sadurunge dikirim lan ngemas kanthi bener kanggo mesthekake yen teka tanpa rusak kanggo mesthekake yen sampeyan ora kuciwa karo pesenan sampeyan.
    Tuku toples kaca iki kanthi yakin ngerti yen kita seneng ngadeg ing mburi botol jeli.Yen sampeyan ora seneng amarga alasan apa wae, kabari kita.Kita njupuk kepemilikan lengkap lan tanggung jawab kanggo kualitas produk kita lan bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet lan efisien.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2