BOTOL FLAT

  • OEM 100ml clear flat glass wine bottle with metal cap

    OEM 100ml botol anggur kaca warata cetha karo tutup logam

    * Ukuran:100ml, D=65.5mm, H=123.5mm, Bobot=160g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Clear 330ml Wine Whisky Liquor Beverage Flat Glass Bottle

    330ml Anggur Wiski Omben-omben Omben-omben Botol Kaca Datar

    * Ukuran:330ml, D=89.5mm, H=170mm, Bobot=255g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale 8oz Flat Round Glass Wine Bottle

    Grosir 8oz Flat Round Kaca Botol Anggur

    * Ukuran:240ml, D=125mm, H=146mm, Bobot=424g

    * Fitur:Wangun Datar Bunder

    *Kab:Kanthi Tutup Cork

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

    Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 200ML Flat Juice Glass Bottle Wholesale

    200ML Flat Jus Botol Kaca Grosir

    * Ukuran:200ml, D=77.5mm, H=148mm, Bobot=216g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • 250ML Flat Tea Coffee Glass Vodka Bottle

    250ML Flat Teh Kopi Kaca Botol Vodka

    * Ukuran:250ml, D=84mm, H=160mm, Bobot=249g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL

  • Wholesale Empty Flat Shape Vodka Glass Bottle 50ml

    Grosir Botol Kaca Vodka Bentuk Datar Kosong 50ml

    * Ukuran:50ml, D=52mm, H=106mm, Bobot=95g

    * Fitur:Wangun Datar Persegi

    *Kab:Kanthi Screw Cap

    * PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka, Liqueur

     Custom digawe:tansah kasedhiya

    Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

    wektu pangiriman:25 dina kerja

    Sampel:GRATIS SAMPEL