Botol Juicy Kosong Wedang Kaca

Katrangan singkat:

Ombenan botol kaca ons sing bisa disesuaikan kanthi tutup huruf ireng kapasitas gedhe


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

jeneng produk 15oz Botol Minuman KacaBotol Jus Kaca Kanthi Sedotan
Bahan Kaca soda-jeruk
Kapasitas 450ML
warna Transparan Kanthi Printing
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Custom digawe tansah kasedhiya

Gaya, Klasik Deleng

Jus sing mentas diperes katon apik ing meja lan ing kulkas ing botol kedap udara sing apik iki.Desain slim menehi gendul katon apik gayane, klasik, ora ketompo ngendi lan carane nggunakake.

Nyedhiyani pengalaman sing ora bocor

Saben tutup wis diantrekake karo silikon O-ring, supaya ora ketompo carane posisi botol, iku ora bakal ninggalake kekacoan bocor ing mobil utawa tas.Oksigen ora bisa ngrusak enzim lan ngrusak jus sampeyan.

MULTI-PURPOSE

Cocog kanggo susu, banyu, jus, bir, sarapan shake, koktail, teh, omben-omben, bir, madu, kopi, salad dressing, kefir, kombucha, minuman fermentasi, lan liya-liyane.

♥Thump Up Quality: Digawe saka kaca bahan pangan dhuwur, ora mung tahan kanggo dhuwur utawa suhu kurang, digawe saka kaca tugas abot, bpa free, non-beracun, aman kanggo ngombe lan nyimpen!Ramping katon, pamit fragility, digawe karo kaca kualitas paling dhuwur kanggo mesthekake pilihan panyimpenan sehat dipercaya kanggo taun nggunakake!♥ SET KLASIK: Kok klasik desaine persegi!Ngirit ruang, solusi panyimpenan kanggo kabeh omben-omben, lenga lan saos, uga cocog kanggo rempah-rempah, jamu, barang garing, sampurna kanggo digunakake minangka fermentasi kanggo nggawe minuman krasan dhewe!
♥ Safety Cutlery: Ora repot!Gampang kanggo ngresiki.Tutup kasebut dianjurake supaya dikumbah nganggo sabun utawa banyu.

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing larut ing susu bayi.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo berkembang goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.

bottle

 

Napa milih alternatif sing murah yen sampeyan bisa duwe set premium botol banyu kaca sing bisa digunakake maneh sing bakal tahan seumur hidup?

Digawe saka kaca soda jeruk sing cetha banget, Botol Banyu Kaca nduweni tingkat ekspansi sing kurang, tahan suhu dhuwur, kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, transmisi sing dhuwur lan stabilitas kimia sing dhuwur.Iku gampang kanggo wisuh, lan dilengkapi karo tutup kenceng udhara kanggo mesthekake padha rampung bocor bukti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita