Hubungi Kita

Xuzhou Samuel Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd.

alamat

Kamar A3024, Steel deal buliding, Jinju logistics park, Sanhuan north road NO1, distrik Gulou, Xuzhou City.

Telpon

+86 13776587429

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita