China 700ml kualitas dhuwur wiski vodka botol kaca

Katrangan singkat:

* Ukuran:700ml, D=92mm, H=208mm, Bobot=680g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi tutup Cork

* PENGGUNAAN:Wiski, vodka, liqueur, anggur woh

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing mengaruhi kesehatan.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo nggawe goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.Botol kasebut kuat, digawe saka kaca sing luwih kandel lan bisa digunakake maneh.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

China 700ml kualitas dhuwur wiski vodka botol kaca

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 700ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Jus, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

whisky bottle

DESKRIPSI PRODUK

1.Botol kaca sing apik lan berkualitas iki sampurna kanggo nyimpen meh kabeh!Botol kaca kandel ngemot botol banyu, anggur, sirup, minyak, jus acar.

2. Bukaan sing amba bakal mbantu sampeyan nambah cairan menyang botol kaca kanthi luwih gampang, supaya ora dadi reged.Sikat botol nggawe reresik gampang lan efisien lan mbantu sampeyan mlebu ing ndhuwur sing nyenyet.

3.We bakal mbantu nambah tutul pribadi kanggo botol.Apa iku ngenali apa sing ana ing botol, utawa mung nulis botol sing ana ing botol nganggo spidol.

4. JAMINAN KEPUASAN: Kita manawa sampeyan bakal seneng karo botol kaca sing bisa diisi ulang iki, ndhisiki lan kelangan banyu botol utawa simpen lenga favorit tanpa kuwatir.

DETAIL PRODUK

Printing sutra:Tinta + layar (stensil bolong) = sablon, ndhukung printing warna.
Hot Stamping: Panasake foil warna lan leleh ing botol.Emas utawa Sliver populer.
Decal:Nalika logo wis akeh banget werna, sampeyan bisa aplikasi decals.Decal minangka jinis substrat ing ngendi teks lan pola bisa dicithak, banjur ditransfer menyang permukaan botol.
Label:Kustom stiker anti banyu kanggo nempel ing botol, bisa macem-macem warna.
Electroplating:Gunakake prinsip elektrolisis kanggo nyebar lapisan logam ing botol.

whisky bottle

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita