Ombenan jar

  • Bule Glass beverage bottle

    Botol wedang Kaca Bule

    Perawatan lumahing: lapisan werna, printing logo, engraving, etc. Substrat: Kaca Tipe Sealing: tutup logam Panggonan Asal: Jiangsu, China Jeneng produk: Botol Juicy Kaca Gunakake: susu, ombenan Werna: werna adat Kapasitas: 250ml Wangun: logo bunder : Logo khusus Karton kemasan Jumlah pesenan minimal: 1000 lembar Layanan: Layanan online 24 jam Kustomisasi: Miturut pelanggan

  • Green Glass beverage bottle

    Botol wedang Green Glass

    Fitur
    Kantong lengan pelindung nilon gratis kanthi loop tarik saben botol
    struktur kaca murni
    Ora BPA, timbal, bahan kimia utawa racun
    Tutup sealing stainless steel kanthi cincin
    Tansah ombenan seger tanpa ngganti rasa
    Sampurna portabel kanggo tas gym, kothak nedha awan
    tutuk sudhut kanggo gampang reresik lan pouring
    Smoothie lan jus tutup lan botol sing apik

  • Round Transparent Beverage Juice Glass Bottle

    Botol Kaca Jus Minuman Transparan

    Teks produk:

    * Ukuran: 450ml, D=60mm H=221mm Bobot=250g
    * Fitur: Dhuwur & Thin Shape
    * CAP: Tutup Plastik
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS

  • 300ML Beverage Glass Bottle With Aluminum Cap

    Botol Kaca Minuman 300ML Kanthi Tutup Aluminium

    Stylish, katon klasik
    Jus sing mentas diperes bakal katon apik ing botol sing elegan lan kedap udara ing meja makan lan ing kulkas.Desain slim menehi botol ramping, katon klasik ora ketompo ngendi lan carane nggunakake.

  • 300ml Clear Glass Soda Bottles With Caps

    300ml Botol Soda Kaca Bening Kanthi Tutup

    * Ukuran: 300ml, D=66mm H=133mm Bobot=205g
    * Fitur: Round Shape
    * CAP: Tutup timah
    * Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae

  • Empty Juicy Bottles Beverages Glass

    Botol Juicy Kosong Wedang Kaca

    Ombenan botol kaca ons sing bisa disesuaikan kanthi tutup huruf ireng kapasitas gedhe

  • 15oz Glass Beverage Bottles Glass Juice Bottles With Straw

    15oz Botol Minuman Kaca Botol Jus Kaca Kanthi Sedotan

    Ukuran: 450ml, D = 76mm (karo tangan 106mm), H = 130mm Bobot = 303g
    · Fitur: Wangun Square
    · Tutup: Tutup Timah
    · Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
    · Custom digawe: Tansah kasedhiya
    · Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
    · Wektu pangiriman: 25 dina kerja
    · Sampel: SAMPEL GRATIS