Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

XUZHOU SAMUEL GLASS minangka pemasok utama kemasan kaca premium lan khusus kanggo anggur, saus, minuman lan minyak wangi.Perusahaan dumunung ing kutha xuzhou, provinsi Jiangsu, China.

 

Samuel duwe pengalaman 9 taun, studio desain kelas donya, jaringan manufaktur berkualitas tinggi, Perusahaan nawakake atusan jinis produk sing dirancang khusus bebarengan karo barang standar sing populer kanggo akeh pelanggan ing saindenging jagad. botol kaca, botol kaca warni, jar kaca miturut requirments pelanggan kita.

find out more

 

Kaluwihan Kita

Kita duwe pengalaman produksi profesional sing sugih lan dilengkapi teknologi sing tepat lan peralatan manufaktur maju.Staf profesional online kanggo njawab pitakonan teknis kanggo sampeyan

Misi Kita
"Kualitas ndhuwur, prices cukup & layanan sawise-sales owahan" prinsip kita, "Kepuasan Pelanggan" goal langgeng kita;Produk kita wis dikenal kanthi akeh ing pirang-pirang pasar ing omah lan ing saindenging jagad.

Nilai Kita
Kita duwe reputasi sing apik kanggo nyediakake kerajinan lan layanan sing berkualitas.Ing wektu sing padha, kita isih njaga rega ing tingkat sing kompetitif kanggo para panuku supaya luwih akeh kesempatan lan bathi ing pasar.

Kenapa Pilih AS?

01Kaluwihan Perusahaan

Kita mung nggawe produk sing gawe marem sampeyan - macem-macem gaya |spesifikasi lengkap |pasokan cekap, pasokan jangka panjang, transportasi sing trep, pangiriman cepet, peralatan produksi canggih, lan bisa ngasilake produk kanthi spesifikasi sing beda-beda miturut kabutuhan pelanggan.

03Kaluwihan Layanan

Patuhi prinsip "jaminan kualitas, pelanggan pertama, reputasi apik", lan nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan rega sing disenengi.Layanan pelacakan siji-kanggo-siji profesional kanggo ngatasi masalah teknis sing gegandhengan ing proses produksi kanggo pelanggan

a

02Kauntungan teknis

 

Samuel Glass Company duwe personel profesional lan teknis sing melu riset lan pangembangan kaca, desain lan produksi, peralatan produksi profesional lan pengalaman sing sugih, lan tim produksi kanthi pengerjaan sing apik banget.Nyewa sawetara ahli sing kondhang ing industri kanggo mbentuk pasukan dhukungan teknis sing kuat kanggo menehi konsultasi lan ngrampungake masalah teknis kanggo para pelanggan.

04Layanan siji-mandeg

Desain Kemasan - Pamilihan Jinis Botol - Pamilihan Tipe Tutup - Pencocokan Paket Sakabèhé

Taun Pengalaman
Wong Talented
Klien Seneng
Area gudang

Produk Kita

【Desain Jar sing Apik banget】Ingbotolembossed karo pola embossed ayu, banget unik lan artistik, lan uga duwe panggonan kanggo label lilin.Wadah lilin iki cocok kanggo nggawe suasana romantis lan mewah kanggo liburan utawa acara khusus kayata Halloween, Natal, Taun Anyar, Ulang Tahun, Ulang Tahun.
【Bisa digunakake maneh lan digunakake minangka Jar Wadhah】Bisa digunakake minangka jar kanggo kerajinan lilin sabanjure sawise lilin ilang, jar kasebut uga bisa digunakake kanggo nyimpen proyek kerajinan lan barang cilik liyane.
【Ati-ati kanggo Ngatasi Keprigelan Sampeyan】Kita kasebut kanthi teliti, mbungkus saben jar lilin karo tutup individu ing umpluk kanggo nglindhungi kabeh pinggiran lan mbantu nyegah retak utawa retak nalika ngirim.Saben jar kaca lan label dikirim kanthi utuh.Kita tansah setya ngontrol kualitas produk kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing luwih apik, njupuk saben produk kanthi serius, lan nggawa produk sing luwih apik, terjangkau lan apik kanggo para pelanggan.

Pabrik Kita

factory
factory
factory
EmptyName
product
product
factory
14
factory