880ml Kaca Bunder Ekonomi Jam Jar

Katrangan singkat:

* Ukuran: 880ml, D=92mm H=187mm Bobot=453g
* Fitur: Round Shape
* CAP: Tutup timah
* Panganggone: Dadi kawujud Jam utawa Madu
* Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
* Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
* Paket: Karton/Pallet/Persyaratan Pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

140ml Toples Kaca dengan Tutup Hitam, Kaca Bening Kaleng Toples Jam Jars Botol kanggo Selai, Madu, Pernikahan Nikmat, Makanan Bayi, Hadiah

Spesifikasi Produk

jeneng
Mason Jar
Bahan Badan
kaca
Penanganan lumahing
Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, dll.
Kapasitas
240ml, 270ml. Syarat pelanggan.
Cap
Tutup sekrup
OEM
Ditrima
Warna botol
Werna sing cetha utawa disesuaikan
Panggunaan
Madu, Jam, Pickle, woh cannning pangan, Storage macem-macem pangan, etc.
Cap
Tutup sekrup
MOQ
Bisa nego
Pangiriman
Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Paket
Karton / Pallet
Requirements Customer kang.

 

 

Toples mason berkualitas tinggi kita kasedhiya ing macem-macem pola supaya luwih elegan.Dheweke bisa main macem-macem peran ing urip sampeyan, kayata kendi panyimpenan, kendi crisper, vas lan liya-liyane.Apik kanggo panganan bayi, senggol, yogurt, madu, lilin, apik kanggo nglilani imajinasi sampeyan.Isi urip sampeyan kanthi kesegaran lan ritual!

5 -2

Saben jar biasa digawe saka kaca bening
Kanthi tutup sealing logam salaka, iku adopts proses produksi kuna kanggo nggawe katon luwih elegan.Nduwe jar mason iki bisa migunani ing pawon nalika sampeyan bisa nggunakake kanggo nggawe karya seni sing unik.Sampeyan bakal tresna wong.

Gampang kanggo ngresiki lan akeh panggunaan
Jar mason sing bisa digunakake maneh nduweni bukaan sing amba kanggo akses gampang menyang ngisor jar mason lan gampang ngresiki jar nganggo sikat spons.Versatile, saben jar canning ngemu 8 ons kanggo macem-macem úa pawon, Kayata krasan pickles, rempah-rempah, jams, etc.

 Jar Jar Multifungsi

[Desain Serbaguna, Transparan]: Jar kedap udara sing transparan ngidini sampeyan ngresiki kanthi gampang nganggo banyu lan kain lembab, lan gampang mriksa isi jar sele kanggo ngrusak.Apik kanggo nyiyapake jajanan lan njupuk nalika lelungan.Ora mung apik kanggo macem-macem isian, nanging uga wadah kedap udara sing apik kanggo panganan cuci mulut, salad, lan minuman.

[Ornamen lan Hadiah Buatan Tangan Paling Apik]: (1) Kendi biru tlaga sing apik banget kanggo dekorasi omah lan nggawe gaya retro pedesaan sing lawas.(2) Iki lodhong mason cetha bisa digunakake kanggo krasan lilin, wedding, party ndukung, cahya ruangan lan lampu party.(3) Menehi hadiah unik kanggo wong sing ditresnani karo cookie krasan ing lodhong ayu iki.

 

Apa sing disebutake layanan terpadu ing profil perusahaan?

Kita seneng menehi saran utawa usulan kanggo dekorasi / desain / pangembangan botol kanthi dhukungan saka keahlian lan mitra kanggo nambah nilai produk.Kita uga seneng menehi saran utawa nulung klien kanggo nemtokake rencana pasokan, nganakake pemeriksaan kualitas, milih utawa ngetesake pemasok / operator potensial, nambah produk kanthi terus-terusan kaya sing dikarepake klien lan / utawa respon pasar. uneg-uneg Klien, nyana kesempatan kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

FAQ

A) Kepiye carane njaluk sampel?
Kita bakal nyiapake sampel gratis nanging klien kudu mbayar biaya dening operator. Biasane, sampel bakal dikirim liwat DHL.

B) wektu sampel?
Item sing wis ana: Biasane sajrone 10 dina saka pambayaran.

C) Apa sampeyan bisa nggawe merek ing produk sampeyan?
ya wis.Kita bisa nyithak Logo ing loro produk lan paket yen sampeyan bisa ketemu MOQ kita.

D) Apa sampeyan bisa nggawe produk kanthi warna?
Ya, Werna produk bisa disesuaikan yen sampeyan bisa ketemu MOQ kita.

E) Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?
1) Inspeksi sing ketat lan langkah-langkah jaminan kualitas sajrone produksi;
2) pengawasan ketat ing produk sadurunge kiriman lan packaging produk utuh mesthekake;
3) Tim profesional bakal melu ing proses ndhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita