700ML Botol Kaca Wiski Bentuk Unik

Katrangan singkat:

* Ukuran:700ml, D=172mm, H=226mm, Bobot=960g

* Fitur:Wangun Hennessy

*Kab:Kanthi Tutup Cork

* PENGGUNAAN:Wis Kepenuhan Wiski, Vodka

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing mengaruhi kesehatan.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo nggawe goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.Botol kasebut kuat, digawe saka kaca sing luwih kandel lan bisa digunakake maneh.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

700ML Botol Kaca Wiski Bentuk Unik

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 700ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Wiski, Vodka, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

Whiskey Glass Bottle

DESKRIPSI PRODUK

1. Wadah wiski kaca gabus sing ayu iki ora mung nyimpen anggur, wiski, brendi lan omben-omben liyane;sampeyan uga bisa nggunakake carafe kanggo nyimpen jus seger, banyu, mouthwash lan cairan tipis liyane!

2. Botol alus kita fitur kaca kandel lan padhang uga kaca stoppers geometris.Kaca sing kuat ing wadhah wiski nggawe minuman sampeyan seger, tekstur sing sugih, lan rasane seger saben wektu.

3. Botol anggur kita dirancang karo sisih sloped kanggo genggeman kontrol, nggawe gampang kanggo terus.Tuang anggur uga dilengkapi basis bobot supaya stabil ing meja lan permukaan sing rata.

4. Gabus ing botol digabungake kanthi rapet karo cangkeme botol kanggo entuk kedap udara.

5. botol kaca stoppered kita uga peparingé gedhe kanggo acara perayaan kaya Natal, preian, bachelorette katelu, Pernikahan lan housewarmings.

DETAIL PRODUK

Printing sutra:Tinta + layar (stensil bolong) = sablon, ndhukung printing warna.
Hot Stamping: Panasake foil warna lan leleh ing botol.Emas utawa Sliver populer.
Decal:Nalika logo wis akeh banget werna, sampeyan bisa aplikasi decals.Decal minangka jinis substrat ing ngendi teks lan pola bisa dicithak, banjur ditransfer menyang permukaan botol.
Label:Kustom stiker anti banyu kanggo nempel ing botol, bisa macem-macem warna.
Electroplating:Gunakake prinsip elektrolisis kanggo nyebar lapisan logam ing botol.

Whiskey Glass Bottle

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita