700ml Botol Kaca Flint Spirit Clear Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

* Ukuran:700ml, D=74mm, H=320mm, Bobot=850g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi Screw Cap

* PENGGUNAAN:Dadi Roh Kapenuhan, vodka, liqueur

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol anggur kaca iki digawe saka kaca sing kenthel, lan awak sing langsing ngidini sampeyan nahan kanthi gampang kanggo ngontrol jumlah sing diwutahake menyang kaca.Botol transparan, sampeyan bisa ndeleng jumlah anggur sing isih ana.Dilengkapi tutup sing ditutup sekrup, luwih apik supaya anggur tetep seger.

Spesifikasi Produk

jeneng produk

700ml Kualitas Tinggi Clear Flint Spirit Glass Bottle

 

Bahan Kaca soda-jeruk
Kapasitas 700ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Spirit Glass Bottle

Feataures

1. Saben botol dilengkapi tutup sekrup logam lan bisa nganti 700ml cairan.Awak botol sing ramping njamin gampang tuang tanpa sampah.Becik kanggo fermentasi lan nggawe bir ing omah!

2. Kualitas lan desain elegan: Digawe saka kaca bahan pangan tugas abot, BPA lan bebas timbal, dipercaya lan awet.Botol anggur iki nduweni desain sing lurus, dhuwur lan ramping, dadi luwih gampang ditahan tinimbang botol anggur biasa.Tampilan klasik lan ayu uga ndadekake hadiah apik.

3. Sealing: Saben botol wis tutup meneng logam sing pas tightly karo bukaan kanggo mesthekake tightness online apik saka botol.

4.Multiple Uses: Great kanggo nggawe bir, kombucha ngarep nggawe bir, limoncello, kefir, bir, soda, omben-omben krasan, es teh, jus, sauces, etc. Lan botol bisa digawe dadi kerajinan karo aksesoris kayata lampu lan kembang.Sampeyan bisa nggawe dheweke dadi pemandangan kelas dhuwur sing harmonis ing omah, kebon, pesta, pesta, bar, restoran lan ing ngendi wae sing dikarepake.

5. We fokus ing saben rinci produk lan packaging safety, yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Layanan & Kekuwatan Kita

1: Label: Kabeh label produk bisa dicithak ing botol miturut syarat pelanggan
2: OEM: Kabeh produk bisa disesuaikan.
3: Kualitas lan rega produk: kita bakal dadi kontrol kualitas sing paling apik, rega sing kompetitif kanggo nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan.
4: kacepetan pangiriman: Kita bakal ngirim produk menyang sampeyan sanalika bisa

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Samuel Glass Products Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing diinvestasi dening perusahaan internasional sing kuat, khusus ing produksi lan dodolan produk kemasan kaca.Kita ngasilake produk kemasan kaca transparan, amber, ijo, biru, produk utama kalebu botol e-cair, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol anggur, botol minuman, botol rempah-rempah, botol obat, jar kaca, mason jar, lsp Lukisan, decals, hot stamping, salaka panas, sablon sutra, transfer printing, overprinting, sandblasting, frosting, polishing, nglereni, engraving, lettering lan Techniques Processing jero liyane.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita duwe tim R&D profesional, peralatan produksi kelas siji, produksi kemasan lan basis pangolahan jero, kanthi pangembangan produk, desain lan kemampuan pangembangan cetakan, kanthi output saben dina 500.000 lembar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita