6 Oz Yogurt Jars Clear Kaca Puding Jar

Katrangan singkat:

* Ukuran:180ml, D=65mm H=94mm Bobot=120g

* Fitur:Wujud Bunder

* KAB:Tutup Plastik Kab

* PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt


Detail Produk

Tag produk

Grosir Best Quality Glass Jars, 6 Oz Clear Yogurt Jars Kaca Pudding Jars Yogurt Jars Becik Kanggo Jam, Madu, Wedding Nikmat, Lan Food Dispenser |

Spesifikasi Produk

jeneng produk
Grosir 100ml 200ml Botol Kaca Mini Puding Susu Yogurt Candy Jars Kanthi Tutup Gabus
Bahan botol
kaca
Kapasitas
400 ml
Warna botol
Cetha
MOQ
Ing Stok: 500pcs

Produk khusus: 20000 pcs
Packing
Karton kuat sing disesuaikan kanthi kothak kertas asring digunakake kanggo nyuda goresan saben botol sajrone transportasi.Bisa uga disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
Wektu Pangiriman
Ing Simpenan: 5-7 dina Produk khusus: 15-30 dina
carane bayar
T/T, D/A, D/P, L/C, Western Union MoneyGram lan Paus

Kita seneng menehi saran utawa usulan kanggo dekorasi / desain / pangembangan botol kanthi dhukungan saka keahlian lan mitra kanggo nambah nilai produk.Kita uga seneng menehi saran utawa nulung klien kanggo nemtokake rencana pasokan, nindakake inspeksi kualitas, milih utawa ngetesake supplier / operator potensial, nambah produk kanthi terus-terusan kaya sing dikarepake klien lan / utawa respon pasar. uneg-uneg Klien, nyana kesempatan kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

4-2

BPA free lan pangan aman
Pudding jars digawe saka bahan kualitas paling dhuwur kanggo daya tahan maksimum lan penak.BPA free 100% kaca aman pangan lan mesin cuci piring aman.Tutup perak minangka bahan tahan karat sing disertifikasi laboratorium.Sampurna kanggo barang promosi lan adol meneh dagangan, kendi iki atraktif lan disimpen kanthi rapi.

Desain klasik lan elegan
Jar kaca nduweni desain sing elegan, lan kaca bening ndadekake bisa mbedakake kanthi jelas isi ing njero.Saben tutup wis dirancang ahli kanggo ease saka nggunakake lan panyimpenan aman;tutup klebu segel tightly kanggo nyegah bocor lan ngreksa pangan nalika isih gampang kanggo mbukak lan nutup.

 Jam Jar Multifungsi

Custom Design Kosong Jar Storage Kaca karo Screw Cap kanggo Kitchen Gunakake
1) Digawe saka kaca kualitas dhuwur, gedhe diameteripun botol tutuk gampang kanggo njupuk karo katon ayu.
2) Kita bisa ngatur logo lan label kanggo sampeyan yen sampeyan butuh.
3) Toples kaca premium minangka cara sing apik kanggo nyimpen barang Pawon lan Omah.
4) Kandel ngisor kanggo resistance nyandhang kuwat.
5) Padha akeh ukuran kanggo milih kanggo sampeyan.Ndhukung ukuran, warna, tutup khusus.

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

  • BPA Free & Food Aman - toples kaca digawe saka kaca kandel kualitas dhuwur sing Non-beracun.Leak Proof lan Airtight - saben lodhong kaca cilik duwe tutup sing disegel ireng, saengga uga cocog kanggo nyimpen panganan.Ukuran cute banget trep kanggo nindakake.Sampurna kanggo Perawatan Kulit, Minyak Pijat, Jamu lan Rempah-rempah lsp.Oven, Microwave lan Dishwasher Aman - sampeyan bisa langsung sijine jar kaca iki menyang gelombang mikro, nanging copot tutup dhisik.Kita duwe tujuan kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan, mangga tuku kanthi yakin!

1) Kita minangka produsen produk kaca utama

2) Nduwe tim teknis sing enom lan berpengalaman

3) Desain novel, desain sampeyan uga olèh

4) Yen sampeyan butuh wujud sing wis ana, sampeyan bisa menehi conto kapan wae


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita