500ml babak liqueur woh anggur frosted es botol anggur

Katrangan singkat:

* Ukuran:500ml, D=81mm, H=268mm, Bobot=535g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi Screw Cap

* PENGGUNAAN:Dadi Fulfilled Woh anggur, Vodka, Liqueur

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing mengaruhi kesehatan.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo nggawe goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.Botol kasebut kuat, digawe saka kaca sing luwih kandel lan bisa digunakake maneh.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

500ml babak liqueur woh anggur frosted es botol anggur

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 500ML
warna Frost
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Jus, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

frosted glass bottle

DESKRIPSI PRODUK

✔️ Anggur, Jus lan liya-liyane!Tambah sentuhan keanggunan ing meja pawon utawa bar omah.Botol cider iki sampurna kanggo anggur, jus, kebo, lan kabeh sing ana ing antarane.

✔️ KACA Awet: Digawe saka kaca premium awet kanthi gulu sing sempit lan siluet jam pasir sing elegan.Saben botol kaca nduweni kapasitas 500ml.

✔️ Tutup Klebu: Saben botol dilengkapi tutup aluminium sing pas kanggo nyegah residu lan nyegah tumpahan.

✔️ GAMPANG DIBUANG: Kanthi gulu sing sempit lan sisih lebar, nyembur kanthi kepenak.Ketik mesin pencuci piring kanggo ngresiki kanthi cepet.

✔️ Saben botol anggur kaca dikemas kanthi ati-ati dening staf profesional kanggo mesthekake yen tekan ing kahanan sing sampurna.

DETAIL PRODUK

frosted glass bottle
frosted glass bottle
frosted glass bottle

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan stoples kita dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita