500ml hot sale frosted babak woh anggur kaca botol anggur karo Cork

Katrangan singkat:

* Ukuran:500ml, D=86mm, H=156mm, Bobot=575g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi tutup Cork

* PENGGUNAAN:Dadi kebak vodka, liqueur, anggur woh

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol anggur kaca iki digawe saka kaca sing kandel, lan awak sing ramping ngidini sampeyan gampang nahan kanggo ngontrol jumlah sing diwutahake menyang kaca.Botol transparan, sampeyan bisa ndeleng jumlah anggur sing isih ana.Dilengkapi tutup sing ditutup sekrup kanggo kesegaran anggur sing luwih apik.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

500ml hot sale frosted babak woh anggur kaca botol anggur karo Cork

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 500ML
warna Frosted
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Jus, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

fruit wine glass wine bottle

DESKRIPSI PRODUK

1. Konstruksi kualitas.Digawe saka kaca berkualitas tinggi, saben botol kaca nduweni desain sing unik, kaca sing berkualitas tinggi bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, supaya sampeyan bisa nggunakake botol kanggo wektu sing suwe.Botol iki bebas timah, awet banget, lan ora gampang pecah nalika digunakake, sanajan ing njaba.Desain non-slip nahan botol ing tangan sampeyan.

2. Multiguna.Ukuran kasebut ngidini sampeyan nggunakake botol kanggo apa wae saka panggunaan pawon (kaya lenga zaitun) nganti dekorasi.Padha bisa digunakake minangka vas cilik, peparingé wedding, lodhong medicine, anggur, etc. Botol uga sampurna kanggo seni utawa proyek DIY kaya lukisan wedhi, info botol utawa akeh proyek liyane.

3. Gaya antik.Wangun kaca berkualitas tinggi niru tampilan botol antik klasik.Iki minangka tambahan sing apik kanggo lemari rempah-rempah, bar utawa dekorasi ing omah.Restaurateurs seneng botol iki lan milih kanggo nggunakake tinimbang kaca tingal dijupuk kanggo estetika arang banget asli sing ngelingaken kita kaping prasaja.

4. Saka kita kanggo safety Panjenengan.Kemasan internal dilapisi karo kothak protèktif, uga bungkus ndhuwur lan ngisor busa pelindung kaca sing diuji laboratorium.Dishwasher aman lan tahan kejut.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan lodhong dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita