375ml kaca bening bunder dhuwur botol es anggur

Katrangan singkat:

* Ukuran:400ml, D=56mm, H=353mm, Bobot=597g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi tutup Cork

* PENGGUNAAN:Dadi Kepenuhan vodka, liqueur

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Botol anggur kaca iki digawe saka kaca sing kenthel, lan awak sing langsing ngidini sampeyan nahan kanthi gampang kanggo ngontrol jumlah sing diwutahake menyang kaca.Botol transparan, sampeyan bisa ndeleng jumlah anggur sing isih ana.Dilengkapi tutup sing ditutup sekrup, luwih apik supaya anggur tetep seger.

Spesifikasi Produk

jeneng produk

375ml kaca bening bunder dhuwur botol es anggur

 

Bahan Kaca soda-jeruk
Kapasitas 375ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
icewine bottle

Feataures

1. Kualitas Tinggi: Botol kosong kita digawe saka kaca bahan pangan kualitas dhuwur, kandel lan bisa digunakake maneh, kuwat lan tahan lama.Gabus alami lan kapsul nyilikake PVC awet, gampang digunakake lan bisa nahan tekanan dhuwur.Botol bening cocok kanggo ombenan woh

2. Wide sawetara saka nggunakake: 375ml kaca botol kosong cocok banget kanggo nyekeli macem-macem omben-omben, kayata banyu soda, jus krasan, es teh, etc.

3. Sealing: Botol kosong kaca kita dirancang kanthi dhasar sing rata lan perawatan gabus, sing tahan bocor, kedap udara, lan elegan, sampurna kanggo nyimpen minuman lan dekorasi.Padha gampang kanggo nggunakake lan teka karo shrink kapsul kanggo pindho nglindhungi ngombe

4. Aplikasi Wide: Botol kosong kaca bening iki sampurna kanggo omah, kebon, restoran, pesta, ulang tahun, ulang taun lan preian.Desain biru sing praktis lan apik banget uga nggawe dekorasi premium lan hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca

Layanan & Kekuwatan Kita

1: Label: Kabeh label produk bisa dicithak ing botol miturut syarat pelanggan
2: OEM: Kabeh produk bisa disesuaikan.
3: Kualitas lan rega produk: kita bakal dadi kontrol kualitas sing paling apik, rega sing kompetitif kanggo nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan.
4: kacepetan pangiriman: Kita bakal ngirim produk menyang sampeyan sanalika bisa

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Samuel Glass Products Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing diinvestasi dening perusahaan internasional sing kuat, khusus ing produksi lan dodolan produk kemasan kaca.Kita ngasilake produk kemasan kaca transparan, amber, ijo, biru, produk utama kalebu botol e-cair, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol anggur, botol minuman, botol rempah-rempah, botol obat, jar kaca, mason jar, lsp Lukisan, decals, hot stamping, salaka panas, sablon sutra, transfer printing, overprinting, sandblasting, frosting, polishing, nglereni, engraving, lettering lan Techniques Processing jero liyane.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita duwe tim R&D profesional, peralatan produksi kelas siji, produksi kemasan lan basis pangolahan jero, kanthi pangembangan produk, desain lan kemampuan pangembangan cetakan, kanthi output saben dina 500.000 lembar.

FAQ

Q1.Bisa pesen sampel?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Butuh 3-5 dina kanggo conto, 1-2 minggu kanggo produksi massal, lan jumlah pesenan luwih saka .

Q3.Apa ana watesan MOQ kanggo pesenan?
A: MOQ Low, 1 Piece kasedhiya kanggo pengawasan sampel.

Q4.Bisa print logo sandi ing packaging?
Wangsulan: Ya.Mangga menehi kabar resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain miturut conto kita dhisik.

icewine bottle

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita