15oz Botol Minuman Kaca Botol Jus Kaca Kanthi Sedotan

Katrangan singkat:

Ukuran: 450ml, D = 76mm (karo tangan 106mm), H = 130mm Bobot = 303g
· Fitur: Wangun Square
· Tutup: Tutup Timah
· Panggunaan: Minuman utawa minuman apa wae
· Custom digawe: Tansah kasedhiya
· Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
· Wektu pangiriman: 25 dina kerja
· Sampel: SAMPEL GRATIS


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

jeneng produk 15oz Botol Minuman KacaBotol Jus Kaca Kanthi Sedotan
Bahan Kaca soda-jeruk
Kapasitas 450ML
warna Transparan Kanthi Printing
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Custom digawe tansah kasedhiya
白字母-01
白字母1

Gaya, Klasik Deleng

Jus sing mentas diperes katon apik ing meja lan ing kulkas ing botol kedap udara sing apik iki.Desain slim menehi gendul katon apik gayane, klasik, ora ketompo ngendi lan carane nggunakake.

Kuwat Lan Teguh

Teko digawe saka kaca soda-jeruk sing kandel lan bening, sing kuat lan tahan lama.Padha impermeable, duwe expansion kurang lan resistance impact banget.Sturdy lan anti-gulung, aja padha sumelang ing bab kang bejat.

MULTI-PURPOSE

Botol Jus Kaca Botol minuman sing bisa diisi ulang kosong kanthi tutup cocog kanggo nyimpen meh kabeh jinis minuman!Cocog kanggo digunakake ing susu, banyu, jus, bir, sarapan shake, koktail, teh, omben-omben, bir, madu, kopi, salad dressing, kefir, kombucha, omben-omben fermentasi, lan sapiturute. Bakal digunakake minangka botol cangkir smoothie Cara sing apik kanggo surprise, ganja, party ndukung tamu.♥ PENYIMPANAN SENANG DENGAN TUTUP SEAL: Temtunipun botol botol sing apik gayane, botol panyimpenan paling apik kanggo salad lan barbecue ruangan, kaleng jus seger dhewe, njupuk sommoth karo sampeyan, ngisi ulang minuman favorit kaya susu, banyu, jus lan liya-liyane. t kuwatir bab bocor, tutup meneng kita bocor-bukti, sampurna kanggo piknik, weeding lan katelu, kanggo kabeh kesempatan.

白字母5
白字母4

Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir babagan bahan kimia sing larut ing susu bayi.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo berkembang goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.

bottle

 

Napa milih alternatif sing murah yen sampeyan bisa duwe set premium botol banyu kaca sing bisa digunakake maneh sing bakal tahan seumur hidup?

Tutup baja tahan karat sing kedap udara kanggo pengalaman tanpa bocor: Saben tutup dilapisi cincin O silikon, dadi ora ketompo carane sampeyan nyelehake botol kasebut, ora bakal ninggalke kekacoan sing bocor ing mobil utawa tas.Oksigen ora bisa ngrusak enzim lan ngrusak jus sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita