Botol kaca cuka bumbu rumah tangga 150ml

Katrangan singkat:

* Ukuran:160ml, D=65mm, H=88mm, Bobot=120g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Ora Netes Spout Dust Cover

* PENGGUNAAN:Dadi Lenga Zaitun, Minyak Goreng, Cuka

Custom digawe: Tansah kasedhiya

Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

Wektu pangiriman: 25 dina kerja

Sampel: SAMPEL GRATIS


Detail Produk

Tag produk

Botol lan aksesoris iki dirancang khusus kanggo minyak wangi lan kabut.Dheweke uga kemasan kosmetik sing ramah lingkungan.Botol kaca minangka 100% bahan sing bisa didaur ulang lan bisa didaur ulang tanpa wates tanpa kelangan integritas.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

Botol kaca cuka bumbu rumah tangga 150ml

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 150ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan parfum

 

vinegar bottle

DESKRIPSI PRODUK

[Desain Bebas Tetes]- Gasket silikon sealing njamin ora bocor, ora kekacoan, tuang sing sampurna, ora ana tumpahan, tip utawa bocor, supaya pawon sampeyan tetep resik lan ora kekacoan.

[Ora Perlu Corong]- Desain tutuk botol sing amba kanggo pengalaman ngisi ulang sing trep lan gampang, ora ana corong sing dibutuhake

[Sealed lan tahan bledug]- Tutup bledug sing disegel njaga saus saka bledug lan tetep seger maneh.Dispenser sing apik kanggo cuka / minuman cair / bahan / minyak zaitun / kecap dll.

[Gampang Diresiki]- Botol desain sing amba lan cendhak, gampang di resiki.Dishwasher aman.

[KUALITAS LAN]- Digawe saka kaca bening lan spout stainless steel, aman lan sehat kanggo nyimpen condiments Cairan beda.Tansah dressings ing kondisi apik.

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan stoples kita dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.

FAQ

Q1: Bisa njaluk conto?
Ya, kita bisa menehi conto gratis nanging biaya kurir kudu ana ing akun sampeyan.

Q2.Babagan Layanan Proses Jero
Ya, kita bisa nyedhiyakake sablon, hot stamping, frosting, label, lsp.
Minangka kanggo werna printing: Sembarang werna kasedhiya miturut nomer werna Pantone.

Q3: Babagan OEM
Ya, kita bisa mbukak cetakan miturut syarat pelanggan yen perlu.

Q4: Babagan Lead Time
iya,
1) Kanggo produk Simpenan, kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan ing 1-2 dina sawise kita nampa simpenan.
2) Kanggo produk lumahing handing, wektu pangiriman ing 7-15 dina sawise kita nampa simpenan.
3) Kanggo produk sing ora tau diprodhuksi, wektu pangiriman ing 25-30 dina sawise nampa simpenan sampeyan

Q5: Babagan Pangiriman
iya,
1) FOB: Mangga menehi informasi kontak agen forwarder sampeyan.
2) CIF: Biasane kita ngirim kapal kanthi segara utawa udhara, yen sampeyan duwe pesenan cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres.Dadi, mangga avdise kita Panjenengan
port tujuan utawa alamat gudang sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita