150ml Botol Kaca Reed Diffuser Kosong Kanthi Tongkat

Katrangan singkat:

* Ukuran:150ml, D=75mm, H=80mm, Bobot=252g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Tutup Plastik Kab

* PENGGUNAAN:Aroma Diffuse


Detail Produk

Tag produk

Gunakake kanggo ngganti DIY reed diffuser hadiah set karo Minyak atsiri, reed teken.Sampurna kanggo omah, kantor, wedding, parry, aromaterapi, Spa, Meditasi, Kamar Mandi, lsp.

Spesifikasi Produk

Katrangan
Botol Reed Diffuser Kab
Kapasitas
50 ml 100 ml 200 ml
OEM/ODM
Kita bisa nampa desain klien, kita bisa nindakake lan print minangka requirement
MOQ:
1000pcs / item
Paket:
Kemasan normal siji dikemas ing kertas gelembung lan kothak putih, kita uga duwe styrofoam lan kothak werna karang, kothak PVC, kothak kulit
kanggo pilihan sampeyan
Wektu Sampel:
Biasane 5-7 dina

Botol kaca diffuser minangka cara sing apik kanggo nampilake reed sampeyan.Wangun khusus ngidini kanggo panyimpenan cukup basa diffuser reed scented lan uga menehi platform stabil kang bakal bantuan paling kuthah.Kaca bening sampurna kanggo ngidini kustomisasi dhasar diffuser reed kalebu nambah pewarna adhedhasar banyu utawa jamu garing lan kelopak kembang.

Desain klasik lan elegan
Jar kaca nduweni desain sing elegan, lan kaca bening ndadekake bisa mbedakake kanthi jelas isi ing njero.Saben tutup wis dirancang ahli kanggo ease saka nggunakake lan panyimpenan aman;tutup klebu segel tightly kanggo nyegah bocor lan ngreksa pangan nalika isih gampang kanggo mbukak lan nutup.

Gampang digunakake lan aman kanggo dikemas
Bawa aroma sing manis lan apik menyang omah sampeyan kanthi lenga diffuser wangi khas lan botol diffuser kaca sing apik kanggo wangi omah sing ora kepenak.Nalika digunakake minangka aksen hiasan lan aroma ing omah sampeyan.Pasangake diffuser favorit karo lenga diffuser kanggo nambah aroma ing udhara.

Feataures

Botol diffuser kaca sing kuwat, padhet, abot, apik banget.
Botol kaca klasik bisa dicocogake karo macem-macem dekorasi omah.
Set Diffuser minyak gaya sampeyan dhewe, nambah aroma favorit ing kamar sampeyan.
Digunakake kanggo set diffuser reed pengganti DIY kanthi minyak atsiri, tongkat reed.
Botol diffuser kaca desain klasik minangka hiasan sing nyenengake ing ruangan apa wae.
Hadiah becik kanggo kanca lan kulawarga ing Natal, ulang tahun, Housewarming, etc.
Sampurna kanggo omah, kantor, pernikahan, pesta, aromaterapi, Spa, Meditasi, Kamar Mandi, lsp.
Bawa aroma sing enak lan apik menyang omah kanthi lenga diffuser lan botol diffuser kaca sing apik banget.

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

FAQ

1. Apa MOQ sampeyan?
A: Ing saham, kita bisa nyedhiyani jumlah cilik.
B: Tanpa saham, MOQ yaiku 10000pcs ~ 30000pcs.

2. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Ing Simpenan, timbal wektu 7 ~ 10 dina.
B: Yen kita duwe jamur, wektu produksi massal yaiku 25 ~ 30 dina.
C: Yen kita ora duwe jamur, wektu produksi massal yaiku 40 ~ 45 dina. (Nggawe cetakan anyar amarga wektu produk sampeyan 15 dina, produksi massal
wektu 25-30 dina)

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan khusus tambahan?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake set lengkap, kayata stopper karet, macem-macem tutup lan tutup, tongkat rotan dll.
B: Ya, kita bisa nempel utawa nyithak label ing botol lan tutup minangka panjaluk sampeyan.
C: Ya, kita bisa nindakake sablon Sutra, frosting,
werna-lapisan, hot-stamping etc.

4. Apa kita bisa entuk ganti rugi kanggo produk sing rusak?
A: Kita bakal ngemas produk nganggo karton utawa palet sing aman kanthi cara kemasan profesional, uga nggawe produk cadangan kanggo dikirim kanthi massal
produksi.
B: Kita bakal ngirim produk sing cocog karo pesenan sabanjure.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita