150ml 5oz Botol Diffuser Kristal Kosong

Katrangan singkat:

* Ukuran:150ml, D=60mm, H=100mm, Bobot=270g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Tutup Gabus

* PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

 

  • Custom digawe: Tansah kasedhiya
  • Paket Standar: Karton, kotak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.
  • Wektu pangiriman: 25 dina kerja
  • Sampel: SAMPEL GRATIS

Detail Produk

Tag produk

Gunakake kanggo ngganti DIY reed diffuser hadiah set karo Minyak atsiri, reed teken.Sampurna kanggo omah, kantor, wedding, parry, aromaterapi, Spa, Meditasi, Kamar Mandi, lsp.

Spesifikasi Produk

jeneng produk
Botol aromaterapi
Bahan
kaca
warna
Cetha
Tipe tutup
Penutup tinplate spiral
Volume
30ml / 50ml / 100ml / 150ml
MOQ
500 pcs
Layanan tambahan
Printing ACL, printing sutra uga printing Frost
Sampel
Sampel gratis bisa diwenehake
OEM/ODM
kasedhiya
Printing label
Kita bisa nyithak label minangka syarat sampeyan
Printing
Kita bisa nyedhiyakake layanan percetakan kayata sablon sutra
lan printing stamping panas, etc.

Tip: Kaca kasebut rapuh.Gunakake kanthi ati-ati lan lebokake ing papan sing stabil supaya ora retak, dipotong utawa cilaka.

Desain klasik lan elegan
Jar kaca nduweni desain sing elegan, lan kaca bening ndadekake bisa mbedakake kanthi jelas isi ing njero.Saben tutup wis dirancang ahli kanggo ease saka nggunakake lan panyimpenan aman;tutup klebu segel tightly kanggo nyegah bocor lan ngreksa pangan nalika isih gampang kanggo mbukak lan nutup.

Gampang digunakake lan aman kanggo dikemas
Bawa aroma sing manis lan apik menyang omah sampeyan kanthi lenga diffuser wangi khas lan botol diffuser kaca sing apik kanggo wangi omah sing ora kepenak.Nalika digunakake minangka aksen hiasan lan aroma ing omah sampeyan.Pasangake diffuser favorit karo lenga diffuser kanggo nambah aroma ing udhara.

Feataures

  • 【Desain sing Elegan lan Unik】 Botol diffuser kaca dirancang ing macem-macem wujud lan pola.Ora ana sing padha ing set kasebut.Banget khusus lan atraktif.
  • 【Botol Diffuser DIY sing apik】Sampeyan bisa nggawe hawa ruangan seger lan nyenengake kanthi ngisi botol minyak esensial lan wangi bakal metu liwat ambune.Sampeyan uga bisa nampilake ing omah minangka dekorasi kerajinan omah utawa vas kembang.Dheweke mesthi bakal dekorasi mripat lan nggawa pujian.
  • 【Hadiah Sampurna】 Botol kaca diffuser minangka hadiah sing cocog kanggo kanca, anggota kulawarga, sedulur, kolega lan kenalan liyane sing digunakake saben dina, pesta kumpul, pesta, ulang taun, acara, SPA, meditasi, setelan kamar mandi ruang tamu lan acara liyane.
  • 【Item ing Paket】5 botol kaca diffuser (bentuk beda) + 3 corong cilik + 5 sumbat kaca bola lucu (ukuran cilik & gedhe) + 25 alang-alang (Warna Ireng utawa Kayu)
  • 【Seneng Tuku】Kabeh barang dicenthang kanthi ati-ati ing paket pelindung sadurunge dikirim.Seneng bali 30 Dina yen duwe masalah kualitas.

Napa Botol Diffuser Kaca Iki Saka Kita?

Botol diffuser kaca kita minangka desain khusus kanthi macem-macem wujud lan pola.
Wadah kaca sing apik banget lan sampurna kanggo diffuser DIY.
Iku botol kaca kosong karo alangi jerami.
Sampeyan bisa ngisi minyak atsiri ing botol lan sijine 4-5 reeds menyang botol kanggo ngeculake wewangian.
Ana 5 botol kaca lan bisa dilebokake ing sak kamar utawa dilebokake ing pirang-pirang ruang ing sekitar omah supaya wangi ing endi wae.
Padha uga bisa padhang kamar.
Iki minangka botol kaca sing kandel, abot, kuwat lan digawe kanthi apik kanggo cairan diffuser.
Stopper manuk kaca karo plastik anti bocor kanggo transportasi utawa menehi hadiah.Dibungkus kanthi apik kanggo pengiriman.

FAQ

1. Apa MOQ sampeyan?
A: Ing saham, kita bisa nyedhiyani jumlah cilik.
B: Tanpa saham, MOQ yaiku 10000pcs ~ 30000pcs.

2. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Ing Simpenan, timbal wektu 7 ~ 10 dina.
B: Yen kita duwe jamur, wektu produksi massal yaiku 25 ~ 30 dina.
C: Yen kita ora duwe jamur, wektu produksi massal 40 ~ 45 dina.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan khusus tambahan?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake set lengkap, kayata stopper karet, macem-macem tutup lan tutup, tongkat rotan dll.
B: Ya, kita bisa nempel utawa nyithak label ing botol lan tutup minangka panjaluk sampeyan.
C: Ya, kita bisa nindakake Silk screen printing, frosting,
werna-lapisan, hot-stamping etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita