13 oz kaca bening biasa tutuk mason pinggiran Gamelan jar

Katrangan singkat:

* Ukuran:400ml, D=86mm H=117mm Bobot=256g

* Fitur:Wujud Bunder

* KAB:Tutup Timah

* PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Digawe saka kaca berkualitas tinggi sing tahan retak lan pecah.Guci mason kaca kanthi tutup anti bocor yaiku sertifikasi bahan pangan, 100% aman pangan, bebas timbal, cocok kanggo panyimpenan pangan lan konsumsi minuman sing sehat.
Saben jar mason dilengkapi karo senyawa sealing sing diuji wektu kanggo njamin kualitas saben tutup tutup kanggo nyegah bocor, ngreksa panganan lan tetep seger lan ngluwihi umur simpan.Lan gampang kanggo mbukak lan nutup.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

13 oz kaca bening biasa tutuk mason pinggiran Gamelan jar

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 400ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Rempah-rempah, Jams, lilin, utawa Madu

 

mason jar

DESKRIPSI PRODUK

❥【Produksi Serbaguna lan DIY】Mason jar kanthi tutup akeh gunane.Panggunaan utama yaiku pengalengan lan pengawetan panganan.Guci mason uga bisa digunakake minangka wadhah utawa wadhah banyu sing bisa digunakake maneh ing omah lan pawon.Uga, sampeyan bisa uga nggunakake kanggo nggawe sawetara kerajinan utawa proyek DIY minangka sawetara hadiah.Bebas bae kanggo nglukis lan dekorasi toples kaleng klasik lan gunakake kanggo nggawe lampu pesta.

❥【Kualitas Sampurna】Digawe saka kaca soda jeruk food grade, sing tahan retak lan pecah, tutup jar mason digawe saka logam perak.Desain transparan nggampangake mriksa isi kendi sele kanggo rusak, lan kendi kaca iki gampang diresiki.

❥【Desain Bebas BPA & Disegel】Kendi kaca iki digawe saka kaca kelas keamanan pangan gratis BPA.Dheweke duwe resistensi banyu lan kelembapan sing apik.Tutup lan tali cangkem biasa uga bebas BPA.Saben jar kanthi tutup kedap udara dirancang kanthi ahli supaya gampang digunakake lan disimpen kanthi aman.Toples kaca kualitas dhuwur karo tutup dirancang kanggo kinerja sealing apik lan sealing apik.

❥【TAHAN LAN NYAMAN】Kendi iki alus nalika disentuh lan transparan, nggawe kaca katon luwih apik.Nalika nampilake isi, sampeyan uga bisa nyimpen isi ing werna sregep lan ndeleng item ing sembarang wektu.Botol Mason kanthi tutup ditutup kanthi rapet lan bisa tahan nganti 18 wulan ing wadhah kedap udara.Mason jar gampang digawa.Padha cukup cilik sing bisa pas ing tas.Padha portabel lan bisa digawa menyang ngendi wae.

❥【N/A】 Kita ngurmati pelanggan lan pengalaman blanja sampeyan penting banget kanggo kita.Amarga botol kaca minangka barang sing rapuh, kita wis ngoptimalake kemasan kanggo njamin pengiriman sing aman.Yen sampeyan nemokake masalah karo mason jar, please aran gratis kanggo hubungi kita.N / A: Oven, gelombang mikro, sterilisasi ozon, piranti pemanasan kanthi cepet, aja sijine tutup lan tali ing gelombang mikro.

DETAIL PRODUK

Printing sutra:Tinta + layar (stensil bolong) = sablon, ndhukung printing warna.
Hot Stamping: Panasake foil warna lan leleh ing botol.Emas utawa Sliver populer.
Decal:Nalika logo wis akeh banget werna, sampeyan bisa aplikasi decals.Decal minangka jinis substrat ing ngendi teks lan pola bisa dicithak, banjur ditransfer menyang permukaan botol.
Label:Kustom stiker anti banyu kanggo nempel ing botol, bisa macem-macem warna.
Electroplating:Gunakake prinsip elektrolisis kanggo nyebar lapisan logam ing botol.

mason jar

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita