13 oz 400 ml ambane tutuk kaca mason jar

Katrangan singkat:

* Ukuran:400ml, D=80mm H=128mm Bobot=246g

* Fitur:Wujud Bunder

* KAB:Tutup Timah

* PENGGUNAAN:Dadi kawujud Ombenan utawa ombenan

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Klasik lan elegan ing desain, Mason jars elegan ing desain.Botol Mason duwe kaca bening.Jelly lodhong teka karo sudhut tutuk salaka lids supaya sampeyan bisa digunakake kanggo panyimpenan.Bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan.Gunakake stoples kaca sing bisa digunakake maneh tinimbang wadhah siji-siji, kayata kaleng sing mengaruhi rasa lan kesegaran pasokan.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

13 oz 400 ml ambane tutuk kaca mason jar

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 400ML
warna Transparan
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Rempah-rempah, Jams, lilin, utawa Madu

 

glass mason jar

DESKRIPSI PRODUK

1. Jar canning sampurna - The lodhong teka karo airtight lids lan nyudo, ngijini sampeyan kanggo nyimpen krasan ngreksa kanggo nganti 18 sasi.Iki minangka wadhah sing sampurna kanggo nyimpen panganan asam kaya salsa lan acar uga panganan asam kaya daging lan liya-liyane!

2. Kendi iki sampurna kanggo ngladeni omben-omben lan omben-omben, proyek DIY lan dekorasi omah, uga wong sing golek wadhah sing murah kanggo bisnis panganan kaleng.

3. Gampang Isi lan Kosong - Jar iki dirancang kanthi cangkeme sing amba kanggo ngisi lan ngosongake.Mulane, nyegah kebanjiran lan luwih nyuda sampah.Dhiameter gedhe uga gampang kanggo ngresiki - 100% aman kanggo mesin cuci piring!Iki njamin jar sampeyan higienis lan gampang digunakake maneh.

4. KONSTRUKSI Awet - stoples mason kita ngadeg metu karo kaca bening kristal sing menehi visibilitas gampang.Dibangun kanthi tahan panas banget - nggawe aman kanggo pengalengan adus banyu lan panggunaan gelombang mikro.Sampeyan bisa malah digunakake kanggo beku desserts.

5. DIRANCANG kanggo penak - Iki lodhong teka karo embossed dimensi kanggo ngisi akurat - pindho minangka cangkir ukur kanggo masak lan baking.

DETAIL PRODUK

Printing sutra:Tinta + layar (stensil bolong) = sablon, ndhukung printing warna.
Hot Stamping: Panasake foil warna lan leleh ing botol.Emas utawa Sliver populer.
Decal:Nalika logo wis akeh banget werna, sampeyan bisa aplikasi decals.Decal minangka jinis substrat ing ngendi teks lan pola bisa dicithak, banjur ditransfer menyang permukaan botol.
Label:Kustom stiker anti banyu kanggo nempel ing botol, bisa macem-macem warna.
Electroplating:Gunakake prinsip elektrolisis kanggo nyebar lapisan logam ing botol.

glass mason jar

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita