120ml 4oz Botol Diffuser Aromaterapi Prismatik Transparan

Katrangan singkat:

* Ukuran:120ml, D=70mm, H=97mm, Bobot=250g

* Fitur:Prismatik

*Kab:Tutup Plastik Kab

* PENGGUNAAN:Aroma Diffuse

Tip: Kaca kasebut rapuh.Gunakake kanthi ati-ati lan lebokake ing papan sing stabil supaya ora retak, dipotong utawa cilaka.


Detail Produk

Tag produk

120 Ml 4 Oz Transparan Prismatik Aromaterapi Botol Kaca Reed Diffuser Botol Aroma Volatilisasi Wadah Kaca untuk Dekorasi Rumah

Spesifikasi Produk

Jeneng produk Botol Kaca Diffuser
Kapasitas 25ml/50ml/80ml/100ml/120ml/150ml/200ml
Bahan kaca
Logo Customized
ODM / OEM Ditampa
MOQ 1000 pcs
pambayaran Kabeh
Pelabuhan Shanghai/Qingdao/Lianyungang
Paket Karton / Pallet / Customized
Wektu Delvier 3~15 dina

Botol kaca diffuser minangka cara sing apik kanggo nampilake reed sampeyan.Wangun khusus ngidini kanggo panyimpenan cukup basa diffuser reed scented lan uga menehi platform stabil kang bakal bantuan paling kuthah.Kaca bening sampurna kanggo ngidini kustomisasi dhasar diffuser reed kalebu nambah pewarna adhedhasar banyu utawa jamu garing lan kelopak kembang.

Desain klasik lan elegan
Jar kaca nduweni desain sing elegan, lan kaca bening ndadekake bisa mbedakake kanthi jelas isi ing njero.Saben tutup wis dirancang ahli kanggo ease saka nggunakake lan panyimpenan aman;tutup klebu segel tightly kanggo nyegah bocor lan ngreksa pangan nalika isih gampang kanggo mbukak lan nutup.

Gampang digunakake lan aman kanggo dikemas
Bawa aroma sing manis lan apik menyang omah sampeyan kanthi lenga diffuser wangi khas lan botol diffuser kaca sing apik kanggo wangi omah sing ora kepenak.Nalika digunakake minangka aksen hiasan lan aroma ing omah sampeyan.Pasangake diffuser favorit karo lenga diffuser kanggo nambah aroma ing udhara.

Feataures

1.Material kaca putih kristal, transparan banget, ora ana gelembung utawa impurities, aman lan sehat, bisa didaur ulang.

2. Kita bisa nyedhiyakake waving sticks, tassels, lan aksesoris liyane kanthi biaya sing murah.

3. Kita bisa nyedhiyakake conto gratis tanpa logo.Kita uga bisa nyedhiyani conto karo logo selaras, nanging yen jumlah akeh cilik, kita kudu ngisi kanggo nyedhiyani, gratis kanggo jumlah gedhe.

4. Kita bisa ngatur logo kanthi macem-macem cara, kalebu labeling, screening sutra, decal, hot stamping, lan liya-liyane.Kita uga bisa nyemprotake warna, sing ana ing macem-macem warna.Nalika uyuh wis rampung, kita bakal nggunakake tas gelembung kanggo packaging sawijining, kang uga bakal bantuan kanggo nyegah goresan ing lumahing botol.

1648044470

KENAPA PILIH KAMI

Samuel Glass Products Co., Ltd. minangka koleksi riset ilmiah, desain, produksi lan dodolan perhiasan lan botol kaca.Dumunung ing Beiyuan, Kutha Yiwu, nduweni peralatan lan teknologi canggih, lan produke memenuhi standar internasional.Kanthi hak impor lan ekspor, kita wis nambah pengalaman terkenal ing perdagangan karo pelanggan manca.Saiki, produk kita diekspor menyang akeh negara maju.Kanthi kualitas dhuwur lan rega murah, produk kita seneng reputasi lan popularitas ing negara kasebut.Menang pasar kanthi merek sing apik, nambah merek kanthi teknologi anyar, kualitas pertama, pelanggan pertama minangka tujuan sing konsisten.Kita ana ing posisi utama ing industri sing padha ing China lan negara berkembang liyane.

1648044598

FAQ

1. Kepiye carane bisa entuk sampel kanggo nguji kualitas sadurunge nggawe pesenan luwih gedhe?
Banget bungah kanggo pitutur marang kowe sing departemen Sample kita bisa nyedhiyani sampel free kanggo pelanggan kanggo nyoba kualitas.
Biasane, kita bakal milih kanggo ngirim conto dening DHL, FEDEX, UPS etc.Pls kindly marang kita jeneng perusahaan, alamat pangiriman, nomer telpon lan kontak wong kanggo pangiriman sampel aman.

2. Apa kita bisa nyithak utawa nyetak label ing botol?
Ya, kita bisa.kita bisa kurban printing label, shrink wrap, kothak packing, tampilan kothak karton.Babagan printing Werna: Werna bisa digawe miturut kode PANTONE yen perlu.

3. Apa sampeyan bisa ngasilake botol miturut desain kita?
Ya, Kita bisa mbukak mode khusus miturut desain sampeyan dhewe.

4. Apa wektu timbal normal?
Kanggo botol Simpenan, kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan ing 3-5 dina sawise nampa pembayaran.
Kanggo layanan nyerahke permukaan, wektu pangiriman yaiku 10-15 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita