12 oz oranye kaca botol bir babak

Katrangan singkat:

* Ukuran:370ml, D=64mm, H=221mm, Bobot=252g

* Fitur:Wujud Bunder

*Kab:Kanthi Cap Mahkota

* PENGGUNAAN:Beer Kepenuhan

Custom digawe:tansah kasedhiya

Paket standar:Karton, kothak warna khusus / paket penjualan kasedhiya.

wektu pangiriman:25 dina kerja

Sampel:GRATIS SAMPEL


Detail Produk

Tag produk

Kaca Oranye: Nglindhungi bir saka sinar UV, becik kanggo botol bir utawa kombucha.
AMAN lan bisa digunakake maneh: Digawe saka kaca kualitas dhuwur, gendul iki kandel, awet lan dishwasher aman;mung ngresiki lan ngisi maneh.
Serbaguna: Cocog kanggo nggawe lan nyimpen minuman utawa cairan favorit kayata bir, anggur, kombucha, soda, cider, cuka, lenga, ekstrak vanila, lan liya-liyane.Dikemas kanthi aman supaya ora rusak.

SPESIFIKASI PRODUK

jeneng produk

12 oz oranye kaca botol bir babak

Bahan kaca soda-kapur
Kapasitas 370ML
warna Oranye
Layanan OEM & PDM Pinting Label
MOQ 50000PCS
Paket Karton, Pallet, Kebutuhan Pelanggan.
Logo Requirements Customer kang.
Panggunaan Jus, omben-omben, susu, bir, lsp.

 

beer bottle

DESKRIPSI PRODUK

1. Kaca Tugas Berat: Botol kaca kita digawe saka kaca oranye sing kandel lan tahan lama sing nyaring cahya lan nglindhungi bir homebrew sampeyan.Apik kanggo bir homebrewing, kombucha, botol wiski, soda, cider, kefir, cuka, lenga, ekstrak vanila lan liya-liyane.

2. ECO-FRIENDLY lan tetep seger: Botol sing digawe saka bahan sing ora beracun 100% bisa didaur ulang lan tanggung jawab kanggo lingkungan.Nyedhiyakake segel anti bocor ekstra kuwat, mesthekake yen isi ing njero seger lan enak kaya nalika disimpen.

3. Packaging Aman: Saben pesawat wis dikempalken kanthi aman ing lengen klambi gelembung kanggo nyegah breakage sak pengiriman.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Kontrol kualitas
We strictly ngawasi saben langkah ing produksi, sawetara evaluasi sampel, tim pengawasan profesional, padha bakal nindakake tes kalebu test atose, test bocor, perawatan lumahing lan logo printing test, etc., kanggo mesthekake kualitas.Priksa manawa kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling dhuwur.

Rega lan istilah sing cukup
Kita isih menehi rega paling kompetitif nalika njamin kualitas dhuwur.We are uga stock lan nampa pesenan cilik.Kita wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan logistik kanggo mesthekake yen pelanggan nampa barang ing wektu paling cendhak.

Dhukungan OEM/ODM
Kabeh botol kaca lan stoples kita dirancang, diprodhuksi, dirakit lan dikemas ing pabrik China.Ketemu kabutuhan individu liwat nggunakake ngecor majeng lan peralatan pabrik.Tim profesional ngrungokake syarat sampeyan, kalebu printing layar, electroplating, decals, lukisan semprotan, lsp.

Layanan sawise-sales profesional
Minangka pabrikan kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita ngerti pentinge layanan sawise-sales.Kanggo alasan iki, kita wis dilengkapi tim sawise-sales profesional.Tim kita ora mung ahli kemasan profesional, nanging uga desainer sing berpengalaman.Sumelang bab layanan sawise-sales.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita