100ML toples puding kualitas dhuwur karo tutup plastik

Katrangan singkat:

* Ukuran:120ml, D=50mm H=95mm Bobot=120g

* Fitur:Wangun Square

* KAB:Tutup Plastik Kab

* PENGGUNAAN:Dadi kapenuhan Pudding Susu Utawa Yogurt


Detail Produk

Tag produk

4oz Puding Susu Nostalgia Bunder lan Kaca Yogurt - karo Tutup Plastik

Spesifikasi Produk

Jeneng produk 100ml 150ml 200ml Puding Susu Botol kaca karo tutup plastik
Bahan Flint bening dhuwur utawa kaca Kristal
Spesifikasi Kapasitas: 100 ml
Dhuwur: 74 mm
Dhiameter: 57 mm
Bobot: 120g
Neck Rampung: 52mm
Gelar kejut anti-termal: ≥41 derajat
Tekanan internal (Kelas): ≤Kelas 4
Toleransi termal: 120 derajat
Anti kejut: ≥0.7
Minangka isi Pb: Sesuai karo watesan industri panganan
Bakteri Patogen: Negatif
Paket Karton Kertas / Pallet / Karton nganggo palet
Sertifikat ISO9001, ISO14001
Sampel Kita ndhukung 1-3 sampel gratis
Wektu Pembayaran T/T, L/C, Western Union, Paypal, Escrow, OneTouch, Alibaba trande jaminan

Kita seneng menehi saran utawa usulan kanggo dekorasi / desain / pangembangan botol kanthi dhukungan saka keahlian lan mitra kanggo nambah nilai produk.Kita uga seneng menehi saran utawa nulung klien kanggo nemtokake rencana pasokan, nindakake inspeksi kualitas, milih utawa ngetesake supplier / operator potensial, nambah produk kanthi terus-terusan kaya sing dikarepake klien lan / utawa respon pasar. uneg-uneg Klien, nyana kesempatan kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

1-2

Desain klasik lan elegan
Jar kaca nduweni desain sing elegan, lan kaca bening ndadekake bisa mbedakake kanthi jelas isi ing njero.Saben tutup wis dirancang ahli kanggo ease saka nggunakake lan panyimpenan aman;tutup klebu segel tightly kanggo nyegah bocor lan ngreksa pangan nalika isih gampang kanggo mbukak lan nutup.

BPA free lan pangan aman
Pudding jars digawe saka bahan kualitas paling dhuwur kanggo daya tahan maksimum lan penak.BPA free 100% kaca aman pangan lan mesin cuci piring aman.Tutup perak minangka bahan tahan karat sing disertifikasi laboratorium.Sampurna kanggo barang promosi lan adol meneh dagangan, kendi iki atraktif lan disimpen kanthi rapi.

 Jam Jar Multifungsi

Aplikasi

100ml 150ml 200ml Puding Susu Jar Kaca karo tutup plastik Digunakake Kanggo,
ngombe kopi dingin
kombucha, Jus, smoothie, Nectar
\Susu, yogurt, susu rasa
Cider, Sayuran, Cordial, jus
wedang, limun, Coklat, minuman energi, teh, koktail, coklat, cider, soda

Layanan khusus

Desain awak botol miturut panjaluk sampeyan
Mbukak cetakan kanggo dikarepake khusus
Karya seni marem: Emboss Decal, Engraving, Frost, Hot stamping, Screen printing, Offset printing, etc.
Istilah pembayaran fleksibel: T/T, L/C, Western Union, Paypal, Escrow, Alibaba Perdagangan Jaminan

1647950826(1)

KENAPA PILIH KAMI

Samuel Glass Co., Ltd. wis fokus ing riset, produksi lan marketing botol kaca kanggo 10 taun.Kita minangka produsen botol kaca profesional kanthi pabrik kita dhewe.Amarga ora ana perantara, kita bisa menehi rega sing paling menarik.Produk utama yaiku botol kaca, botol anggur, botol minuman, botol kosmetik, botol parfum, botol cat kuku, botol rempah-rempah, botol hiasan, mangkok kaca, tutup lan label lan produk sing gegandhengan.Kabeh produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.Perusahaan kita diadegake minangka klompok gabungan pabrik lan manufaktur ing industri kemasan, kalebu pabrik botol kaca, pabrik tutup botol, pabrik tutup sekrup lan pabrik mitra liyane kanggo proyek promosi anggur.Kita ndhukung kustomisasi sampel, ngatur produk miturut syarat pelanggan

FAQ

1. Babagan rega:
Regane bisa dirundingake.Bisa diganti miturut jumlah utawa paket sampeyan.Nalika sampeyan nggawe pitakon, kabari jumlah sing dikarepake.

2. Babagan Sampel:
Sample bisa gratis, nanging kargo udara diklumpukake utawa sampeyan mbayar biaya luwih dhisik.

3. Babagan OEM:
Sugeng rawuh, sampeyan bisa ngirim desain produk kaca lan LOGO sampeyan dhewe, kita bisa mbukak cetakan anyar lan nyithak utawa nggawe logo apa wae kanggo sampeyan.

4. Babagan kontrol kualitas:
Kita yakin banget ing produk kita, sauntara kita duwe tim QC kanggo ngontrol kualitas sajrone lan sawise produksi.Sembarang masalah kualitas, kita bakal langsung ngatasi.

5. Babagan Pembayaran utawa pitakonan liyane:
Pls email kula utawa chatting karo kula ing TradeManager langsung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita